Menu

Osebno trenerstvo

Vadba pod vodstvom osebnega - kondicijskega trenerja je zaradi celostnega pristopa k preoblikovanju telesa, vadbenega programa prilagojenega vašim potrebam in s pomočjo strokovnega vodstva, veliko varnejša in učinkovitejša kot vadba v lastni režiji. Trener vas med vadbo opazuje, pomaga, svetuje, nadzoruje, motivira, demonstrira vaje ter izboljšuje vašo izvedbo vaj. Le na tak način individualna vadba pod vodstvom trenerja omogoča optimalnejšo in hitrejšo uresničitev želenih vadbenih ciljev. Primerna je prav za vsakogar, ki bi si želel pozitivno vplivati na svoje zdravje, gibalne sposobnosti, počutje in samopodobo. Hujšanje, izboljšanje telesne pripravljenosti, preventiva pred poškodbami – osebni kondicijski trener upošteva vaše želje, posebnosti, vašo fizično pripravljenost ter v skladu s tem prilagodi način in intenzivnost treninga ter vam tudi svetuje kako rezultate vadbe okrepiti s primerno prehrano in splošnim načinom življenja.

Ustrezni trenažerji, proste uteži, kardio naprave, vadba z lastno telesno težo, vadba z manjšimi pripomočki,... vam ponujajo širok spekter raznolike vadbe. Ponujamo vam:

Osebno trenerstvo

 
Trening  s trenerjem (1 oseba/1 obisk) 35 € / osebo
1 mesec (1x na teden) 136 €
1 mesec (2x na teden) 240 €
1 mesec (3x na teden) 312 €
1 mesec (4x na teden) 400 €
1 mesec (5x na teden) 480 €
   
Trening s trenerjem (2 osebe/1 obisk) 25  € / osebo
1 mesec (1x na teden) 96 €
1 mesec (2x na teden) 160 €
1 mesec (3x na teden) 192 €
1 mesec (4x na teden) 240 €
1 mesec (5x na teden) 280 €
   
Trening s trenerjem (3 osebe/1obisk) 20  € / osebo
1 mesec (1x na teden) 76 €
1 mesec (2x na teden) 120 €
1 mesec (3x na teden) 132 €
1 mesec (4x na teden) 160 €
1 mesec (5x na teden) 180 €
   
Trening s trenerjem (4 osebe/1 obisk) 15  € / osebo
1 mesec (1x na teden) 56 €
1 mesec (2x na teden) 80 €
1 mesec (3x na teden) 96 €
1 mesec (4x na teden) 112 €
1 mesec (5x na teden) 120 €
   
Trening s trenerjem (5+ oseb/1 obisk) 10  € / osebo
1 mesec (1x na teden) 36 €
1 mesec (2x na teden) 64 €
1 mesec (3x na teden) 84 €
1 mesec (4x na teden) 96 €
1 mesec (5x na teden) 100 €

Vadba traja do 90 min.

Trening je lahko sestavljen iz vadbe v studiu, vadbe v naravi ali kombinacija obeh. Po predhodnem dogovoru je možno podaljšati vadbo za 30 min, 60 min ali 90 min. Zakupljene ure je potrebno izkoristiti v enem mesecu ali po dogovoru z vašim osebnim trenerjem. Vse aranžmaje se plača vnaprej.

Odpoved termina je možna najkasneje en dan pred vadbo (razen pri bolezni), drugače se rezerviran termin šteje za izkoriščenega.

Izberitesi prostiterminkateri vamnajbolj ustreza. Na tak način bovadbaše toliko boljoptimalna.Pravočasnosi rezervirajte svoj prostor v Kinetic studiu.

ZANESLJIVA POT DO USPEHA, ZDRAVJA IN ZADOVOLJSTVA!

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316