Menu

Osebno trenerstvo

Vadba pod vodstvom osebnega - kondicijskega trenerja je zaradi celostnega pristopa k preoblikovanju telesa, vadbenega programa prilagojenega vašim potrebam in s pomočjo strokovnega vodstva, veliko varnejša in učinkovitejša kot vadba v lastni režiji. Trener vas med vadbo opazuje, pomaga, svetuje, nadzoruje, motivira, demonstrira vaje ter izboljšuje vašo izvedbo vaj. Le na tak način individualna vadba pod vodstvom trenerja omogoča optimalnejšo in hitrejšo uresničitev želenih vadbenih ciljev. Primerna je prav za vsakogar, ki bi si želel pozitivno vplivati na svoje zdravje, gibalne sposobnosti, počutje in samopodobo. Hujšanje, izboljšanje telesne pripravljenosti, preventiva pred poškodbami – osebni kondicijski trener upošteva vaše želje, posebnosti, vašo fizično pripravljenost ter v skladu s tem prilagodi način in intenzivnost treninga ter vam tudi svetuje kako rezultate vadbe okrepiti s primerno prehrano in splošnim načinom življenja.

Ustrezni trenažerji, proste uteži, kardio naprave, vadba z lastno telesno težo, vadba z manjšimi pripomočki,... vam ponujajo širok spekter raznolike vadbe. Ponujamo vam:

Osebno trenerstvo

 
Trening  s trenerjem (1 oseba/1 obisk) 35 € / osebo
1 mesec (1x na teden) 136 €
1 mesec (2x na teden) 240 €
1 mesec (3x na teden) 312 €
1 mesec (4x na teden) 400 €
1 mesec (5x na teden) 480 €
   
Trening s trenerjem (2 osebe/1 obisk) 25  € / osebo
1 mesec (1x na teden) 96 €
1 mesec (2x na teden) 160 €
1 mesec (3x na teden) 192 €
1 mesec (4x na teden) 240 €
1 mesec (5x na teden) 280 €
   
Trening s trenerjem (3 osebe/1obisk) 20  € / osebo
1 mesec (1x na teden) 76 €
1 mesec (2x na teden) 120 €
1 mesec (3x na teden) 132 €
1 mesec (4x na teden) 160 €
1 mesec (5x na teden) 180 €
   
Trening s trenerjem (4 osebe/1 obisk) 15  € / osebo
1 mesec (1x na teden) 56 €
1 mesec (2x na teden) 80 €
1 mesec (3x na teden) 96 €
1 mesec (4x na teden) 112 €
1 mesec (5x na teden) 120 €
   
Trening s trenerjem (5+ oseb/1 obisk) 10  € / osebo
1 mesec (1x na teden) 36 €
1 mesec (2x na teden) 64 €
1 mesec (3x na teden) 84 €
1 mesec (4x na teden) 96 €
1 mesec (5x na teden) 100 €

Vadba traja do 90 min.

Trening je lahko sestavljen iz vadbe v studiu, vadbe v naravi ali kombinacija obeh. Po predhodnem dogovoru je možno podaljšati vadbo za 30 min, 60 min ali 90 min. Zakupljene ure je potrebno izkoristiti v enem mesecu ali po dogovoru z vašim osebnim trenerjem. Vse aranžmaje se plača vnaprej.

Odpoved termina je možna najkasneje en dan pred vadbo (razen pri bolezni), drugače se rezerviran termin šteje za izkoriščenega.

Izberitesi prostiterminkateri vamnajbolj ustreza. Na tak način bovadbaše toliko boljoptimalna.Pravočasnosi rezervirajte svoj prostor v Kinetic studiu.

ZANESLJIVA POT DO USPEHA, ZDRAVJA IN ZADOVOLJSTVA!

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316