Menu

Kinetic Studio - Joga studio Koper

Kinetic – Joga Studio Koper je prostor kjer lahko preko različnih stilov Joge, plesnih in meditativnih tehnik raziskujete in potujete v globino svojega telesa, uma in duha.

Sedem je pravljično število, zato smo se po sedmih letih delovanja odločili za prijetno spremembo in naredili velik korak naprej. Fitness program smo odstranili in se osredotočili na tehnike ki pomagajo se usmerit vase. Sedaj izvajamo programe v dveh dvoranah. Dvorana Niravana je namenjena aerial - programi v hamakah in plesnim tehnikam, dvorana Prana pa različnim stilom joge.

Zavedamo se potreb prehitrega življenja in posledično vsega stresa moderne družbe. Prepričani smo, da v sproščenem in domačem okolju lahko čisto vsak iskalec notranjega miru najde svoj prostor in tehniko katero najbolj potrebuje v tem trenutku. Trudimo se biti avtentični in naše programe približati vsakemu posamezniku. Delamo v majhnih skupinah od 8 do 12 vadečih, z individualnim pristopom, saj se zavedamo da vsak posameznik ima svoje potrebe in da vsako telo je unikatno.

Med tednom lahko pri nas izvajate redno prakso kar sedmih različnih zvrsti joge, od bolj dinamičnih kot so Vinjasa, Aštanga, Acro joga in Aerial Joga, do bolj nežnih; Kundalini, Anukalana in Iyengar.

Ljubitelji plesnih tehnik se nam lahko pridružite na plesnih uricah Nia Tehnike, Nia 52 moves I.T in Shakti Dance.

Posebnost letošnje ponudbe pa je vadba za mamice in njihove otročke. Mamice koliko krat bi želele na vadbo pa nimate časa ali pa varstva? V našem studiu potekajo vzporedno vadbe za mamice; Mami Nia, Nirvana in vadbe za naše male škratke; Pravljična joga in Fit Malček. Tako boste lahko ujele dve muhi na en mah.

Sem mama 10 letnega šolarja in sem dobro seznanjena z vsemi pritiski, tekmovalnostjo, stresom in  sedimentalnim slogom življenjem ki je vsak dan prisoten pri naših otroci. V želji pomagati svojemu sinčku in njegovim vrstnikom smo letos odprli skupino Joge za šolarje. Starše, ki pa želijo zabavno in produktivno preživeti svoj prosti čas vabimo na vikend delavnice Acro Circus- Acro joga za starše in njihove otroke.

Vse, ki pa želite ostati zvesti klasičnim vadbam, Vas vabimo na Pilates in Nirvana Fitnes – dihalna tehnika z elementi pilatesa in joge.

Čez vikend se nam lahko pridružite na poglobljenih vikend delavnicah osebne rasti, meditacije, sproščanja in k izvajanju novih gibalno energetskih tehnik z tujimi in domačimi učitelji.

Vse to in še več nudimo v našem prenovljenem Kinetic – Joga Studiu v Kopru. Pričakujemo vas z odprtim srcem.

Namaste

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316