Menu

Kinetic Studio - Joga studio Koper

Kinetic – Joga Studio Koper je prostor kjer lahko preko različnih stilov Joge, plesnih in meditativnih tehnik raziskujete in potujete v globino svojega telesa, uma in duha.

Sedem je pravljično število, zato smo se po sedmih letih delovanja odločili za prijetno spremembo in naredili velik korak naprej. Fitness program smo odstranili in se osredotočili na tehnike ki pomagajo se usmerit vase. Sedaj izvajamo programe v dveh dvoranah. Dvorana Niravana je namenjena aerial - programi v hamakah in plesnim tehnikam, dvorana Prana pa različnim stilom joge.

Zavedamo se potreb prehitrega življenja in posledično vsega stresa moderne družbe. Prepričani smo, da v sproščenem in domačem okolju lahko čisto vsak iskalec notranjega miru najde svoj prostor in tehniko katero najbolj potrebuje v tem trenutku. Trudimo se biti avtentični in naše programe približati vsakemu posamezniku. Delamo v majhnih skupinah od 8 do 12 vadečih, z individualnim pristopom, saj se zavedamo da vsak posameznik ima svoje potrebe in da vsako telo je unikatno.

Med tednom lahko pri nas izvajate redno prakso kar sedmih različnih zvrsti joge, od bolj dinamičnih kot so Vinjasa, Aštanga, Acro joga in Aerial Joga, do bolj nežnih; Kundalini, Anukalana in Iyengar.

Ljubitelji plesnih tehnik se nam lahko pridružite na plesnih uricah Nia Tehnike, Nia 52 moves I.T in Shakti Dance.

Posebnost letošnje ponudbe pa je vadba za mamice in njihove otročke. Mamice koliko krat bi želele na vadbo pa nimate časa ali pa varstva? V našem studiu potekajo vzporedno vadbe za mamice; Mami Nia, Nirvana in vadbe za naše male škratke; Pravljična joga in Fit Malček. Tako boste lahko ujele dve muhi na en mah.

Sem mama 10 letnega šolarja in sem dobro seznanjena z vsemi pritiski, tekmovalnostjo, stresom in  sedimentalnim slogom življenjem ki je vsak dan prisoten pri naših otroci. V želji pomagati svojemu sinčku in njegovim vrstnikom smo letos odprli skupino Joge za šolarje. Starše, ki pa želijo zabavno in produktivno preživeti svoj prosti čas vabimo na vikend delavnice Acro Circus- Acro joga za starše in njihove otroke.

Vse, ki pa želite ostati zvesti klasičnim vadbam, Vas vabimo na Pilates in Nirvana Fitnes – dihalna tehnika z elementi pilatesa in joge.

Čez vikend se nam lahko pridružite na poglobljenih vikend delavnicah osebne rasti, meditacije, sproščanja in k izvajanju novih gibalno energetskih tehnik z tujimi in domačimi učitelji.

Vse to in še več nudimo v našem prenovljenem Kinetic – Joga Studiu v Kopru. Pričakujemo vas z odprtim srcem.

Namaste

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316