Menu

Larisa Levac

Inštruktor FZS, pilates in body tehnike in certificiran joga inštruktor.

Certificirana joga učiteljica in učiteljica Pravljične joge. Blubelt NIA Teacher in NIA 5 Stages teacher. Inštruktor Fitnes Zveze Slovenije (Pilates, Aerobika, Fitnes trener ) in 3. stopnje Body Tehnike (Zagreb). Certificirana inštruktorica Hooping vadbe.

Larisa Levac Blu bealt NIA Teacher, je prva lcencirana inštruktorica NIA Tehnike v Sloveniji. NIA Tehniko je pričela učit leta 2010 v Kopru in Trstu. Leta 2010 je položila beli pas v Italiji (Rimini), leta 2011 je pridobila licenco za vodenje NIA 5 Stages v Novi Zelandiji (Auckland). Modri pas je pridobila junija 2012, zeleni pa junija 2013 v Nemčiji (Hamburg). Redno nadgrajuje svoje znanje na letnih izobraževanjih in aktualnih delavnicah po Evropi. Trenutno izvaja delavnce po celi Sloveniji, z veliko željo širjenja same tehnike, ki kot pravi je njej in mnogim po svetu spremenila življenje. 

Kot prezenter NIA Tehnike sodeluje na raznih kongresih v Sloveniji in tujini. 

Je učiteljica joge, certificirana v Suryasakti studiu v Ljubljani, kateri zajema bolj širok pogled na različne stile joge (poudarek na Vinyasi in Ashtanga vinyasi).  Dodatno se je izobraževala na  Yoga Academy of Auckland - Asthanga joga (Nova Zelandija) in različnih delavnicah in joga kongresih v Milanu (IT), Zagrebu (HR) in Hamburgu - Bikram yoga (D).

Je tudi učiteljica Pravljične joge, katero z veseljem poučuje in nadgrajuje s svojim sedem letnim sinčkom. V jogi je našla novo ljubezen in rast na duhovnem področju.

V Kopru je solastnica Kinetic studia. Ob prostem času se z veseljem posveti organizaciji raznih eventov in delavnic, katere ponuja v svojem studiju.

Sama večkrat poudari;  " Če prisluhnemo svojemu telesu, samemu sebi in zaupamo svojim čustvom, če se naučimo sprejemati in dajati hkrati, postanemo ogledalo svojih misli in prepričanj. Kaj nam lahko gre narobe, če sami kreiramo svoje življenje? Prav nič! Vse se zgodi z razlogom in v pravem trenutku.  Zaljubljena sem v to čarovnijo, ki nam jo nudi življenje. Samo prepustiti se moramo in zaupati vase in svoje ideale. To me osrečuje."

 

 

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316