Menu

Silvo Levac

Dipl. prof. športne vzgoje, kondicijski trener.

Moje ime je Silvo Levac, rojen v Kopru. Sem profesor športne vzgoje in kondicijski trener.

Šport je bil od vedno moj stil življenja, moj vsakdan, brez tega enostavno ne funkcioniram. Že od malih nog sem se ukvarjal z različnimi športnimi aktivnostmi kot so jadranje, nogomet, atletika,.. nato pa sem resneje pristopil k borilnim veščinam. V tistem obdobju sem imel tu največ zadovoljstva. Nato sem proti koncu osnovne šole presedlal nazaj v vodne športe in se našel v veslanju. Dovolj sem imel zaprtih prostorov tako, da je bila to prava stvar zame. Pri veslanju smo ogromno pretekli, prekolesarli, seveda tudi preveslali, tako da je bilo to to.

Na tak način sem si pred samim študijem nabral že veliko športnih izkušenj, kot rekreativni športnik, kot aktivni tekmovalec (borilni športi, veslanje), dostikrat se je bilo treba vrnit nazaj po kaki poškodbi (najtežji del)-aktivna rehabilitacija,.... no, nato pa sem med samim študijem zamenjal vlogo športnika za vlogo trenerja - inštruktorja. Na fakulteti za šport sem se spoznal še z mnogimi športnimi panogami - aktivnostmi in oblikami vadbe. Nekatere sem še posebej vzljubil tako, da sem si skozi študij pridobil še dodatna znanja in nazive: trener veslanja, reševalec iz vode, učitelj plavanja, učitelj teka na smučeh, učitelj smučanja II.

Svoja znanja in izkušnje želim deliti z ljudmi kateri imajo voljo in željo se poizkusiti in uživati v različnih vrstah, oblikah gibanja – športa.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316