Menu

ZAČETNI 40 URNI TEČAJ JOGE

ZAČETNI 40 URNI TEČAJ JOGE je sestavljena tako, da postopno gradimo znanje o jogi, povečujemo svojo gibčnost in tako gradimo svoje zdravje. Postopno se seznanimo z načeli joge ter se naučimo kako jogo vključiti v svoj vsakdan. Joga nudi nešteto možnosti, posameznik si skladno s svojimi potrebami s pomočjo učitelja izdela svoj načrt vadbe.
 
BREZPLAČNA PREDSTAVITEV 40 URNRGA TEČAJA !

PETEK 08.09 ob 19.30
NEDELJA 10.09 ob 08.30
 
PONEDELJEK 11.09 IN SREDA 13.09. 2017 ob 08.30

PONEDELJEK 11.09 IN SREDA 13.09. 2017 ob 18.00 TOREK 12.09. IN ČETRTEK 14.09 2017 ob 19.00
PETEK 15.09 ob 19.00
 

ZAKAJ VADITI Z NAMI ?
• delo v majhnih skupinah, skupine štejejo od 8 do 12 vadečih
• individualni pristop do vsakega posameznika
• možnost prilagojene vadbe, glede na zmožnosti posameznika

“Razumeti in spremeniti sebe je prav gotovo najtežja naloga v življenju, je pa edini način, kako priti do tega, da lahko sprejemamo , spremenimo in razumemo okolico. Zato si je potrebno vzeti čas zase in preizkusiti kako daleč lahko pridemo.
" Nikoli ni prepozno za nov začetek.“

KAJ ZAJEMA ZAČETNI TEČAJ JOGE
Začetni tečaj joge zajema poglobljeno jogijsko prakso, katera vključuje asane (jogijske položaje), pranajamo (kontrolo življenjske energije z dihalnimi tehnikami) in bandhe (energetske zapore, ki preprečujejo odtok energije iz našega telesa). Dinamična oblika izvajanja joge je osredotočena na usklajevanje asan z ritmom diha. Pozornost posameznika je usmerjena v njegovo telo, kar pomeni nenehno vzpostavljanje ponovne povezave s telesom, s čimer pridobimo vpogled v fizično in mentalno stanje svojega telesa in razumevanje dogajanj v telesu. Asane si tekoče sledijo in se skozi samo prakso stopnjujejo po zahtevnosti - vsaka asana na nek način pripravlja telo na sledeče asane.

PREDNOSTI IN UČINKI JOGE
• v telesu ustvarjamo energijo (vročino imenovano tudi notranji ogenj), ki omogoča mišicam in ligamentom večji razteg ter telesu izločanje toksinov in odvečnih maščob iz sistema.
• kombinacija diha in fizičnega izvajanja asan ugodno vpliva na naše notranje organe , ki jih skozi vadbo stimuliramo in masiramo
• raztegujemo in krepimo mišice; krepimo sklepe in jim povečujemo gibljivost; ohranjamo oz. povečujemo gibljivost hrbtenice
• položaji z raztezanjem in krčenjem trebušnega dela masirajo črevesje in s tem spodbujajo prebavo in absorbcijo
• živčni sistem se z raztegovanjem hrbtenice skozi asane krepi in revitalizira
• prekrvavitev celotnega organizma se izboljša, kar razbremeni srce in pomaga pri uravnavanju krvnega pritiska

ZA KOGA JE PRIMERN ZAČETNI TEČAJ JOGA

Primerna je za vsakogar, ki želi v svoje življenje pripeljati dinamiko in hkrati umirjenost : postati umirjeno aktiven, in aktivno umirjen bi lahko rekli, da je neke vrste cilj joge. Če želite ohraniti svoje zdravje in ga še izboljšati, je joga odlično sredstvo s katerim si lahko pomagate. Lahko je vaš prvi korak do telesnega, energetskega in mentalnega ravnovesja.
Pred prvim obiskom je potrebna prijava na www.kinetic-studio.si V kolikor imate kakršnekoli posebne potrebe ali želje nas lahko po kontaktirate na 040553316 Larisa Kinetic Studio – Yoga studio Koper.
Pričakujemo vas z odprtim srcem .

NAMASKAR

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316