Menu

ZIMSKE SANJE - USTVARJALNA DRUŽINSKA DELAVNICA PRAVLJIČNE JOGE

USTVARJALNA DRUŽINSKA DELAVNICA IN PRIČETEK NOVEGA SEMESTRA PRAVLJUČNE JOGE
Ko sem kot mama in učiteljica joge pred 7 leti premišljevala, kaj bi mojemu sinčku rada dala za popotnico skozi življenje…..joga je bila več kot prava odločitev. Kako naučiti otroka se čim prej in čim lažje umiriti, zadihati, ozavestiti, da ne pozabi nase, na svoj ustvarjalni svet in svoje meje? Skozi PRAVLJIČNO JOGO otrok spoznava svoje telo, izraža čustva in živi sebe.
Pred leti s takrat komaj 2,5 letnim sinčkom sva skupaj pričela odkrivati pravljični svet joge in se tako odločila da tudi sama postala certificirana učiteljica pravljične joge in pravljični svet, skozi katerega otroci spoznavajo sebe, živali, rastline, daljne in bližnje dežele, drug drugega, v katerem krepijo svoje sposobnosti, sprejemajo omejitve in se za nameček še naučijo umiriti, je postal izziv, ki obarva dneve še bolj mavrično.
Delavnica je primerna za otročke in njihove starše od 2,5 leta dalje.
ZIMSKE SANJE - USTVARJALNA DRUŽINSKA DELAVNICA PRAVLJIČNE JOGE v petek 03. 02. 2012 ob 17h, izmenjava 20€ na družino.
Zaradi omejenega števila, lažje organizacije in dela je potrebna predhodna prijava na www.kinetic-studio.si ali preko SMS na 040553316 Larisa Kinetic Yoga Studi, do 30.01.2017.

Otroci so naravni jogiji. Njihova telesa so prožna, dihajo globoko in spontano skozi nos, imajo dobro telesno držo in popolnoma odprt odnos do življenja. Zanima jih ta trenutek, tukaj in zdaj.
V nasprotju z vsemi ostalimi prostočasnimi dejavnostmi je joga netekmovalna in uči učinkovitih tehnik sproščanja. Ponuja odlično orodje za spopad z današnjim hitrim in površnim svetom.
KOMU JE PRAVLJIČNA JOGA NAMENJENA?
Pravljična joga je namenjena otrokom vseh starosti. Vadi se v starostno različnih skupinah, najmlajši vadijo skupaj z mamicami, očki, babicami oziroma z nekom, ki mu zaupajo. Pravljična joga je lahko čudovita izkušnja tudi za celotne družine.
KDO UČI PRAVLJIČNO JOGO?
Pravljično jogo uči Larisa Levac, učiteljica pravljične joge, dolgoletna praktikantka različnih stilov joge, učiteljica joge, solastnica Kinetic Studia v Kopru, kjer poleg joge uči še vrsto drugih programov. Je mamica sedaj že 10 letnega dečka. Letos se nam je pridružila tudi Anika Perhavec, diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, ki redno vključuje prakso pravljične joge v svoje programe v vrtcu, kjer tudi dela.
Notranji mir je prirojen. Odkrijte ga v vašem otroku.
Septemberski vikendi bodo namenjeni družinski Pravljični jogi, ustvarjalnosti, zabavi in igri. Rdeča nit je seveda zmes joge in sezonsko ali aktualno obarvana pravljica.
Na taki delavnici (traja dve šolski uri) se vsi dobro premigamo, umirimo misli, vadimo zbranost ter prožnost telesa in duha.
Ker je cilj Pravljične joge, poleg vseh naštetih koristi (boljša motorika, prožnost, večja samozavest, zbranost…) tudi spletanje globljih vezi med starši in otroki, so take delavnice posebej prilagojene obojim, tako staršem kot otrokom. Vedno sledi neformalno druženje in kup navodil, kako Pravljično jogo vaditi doma.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316