Menu

KUNDALINI JOGA - DELAVNICA

Sklop delavnic kundalini joge in Shakti Dancea ali Joge plesa (delavnic se lahko udeležite tudi posamezno) za prebujanje, nego in uravnoteženje spolne energije

Spolna energije je najmočnejša in najbolj revitalizacijska energija, ki jo premore človeško telo. Kundalini joga nas uči, kako dvigniti spolno energijo po hrbtenici navzgor, kjer jo lahko uporabimo za duhovni razvoj. S pomočjo različnih tehnik kundalini joge (krije, pranajame, meditacije) prebudimo meditativni um za dvig seksualne energije iz nižjih, fizičnih nivojev, v višje, bolj subtilne nivoje zavesti za transformacijo zgolj fizičnega izražanja seksualne energije v manifestacijo ustvarjalne energije. Na ta način je spolna energija uporabljena kot prevozno sredstvo za izpolnjevanje božanskega poslanstva posameznika.

KUNDALINI JOGA DELAVNICA za prebujanje, nego in uravnoteženje spolne energije
Sobota 14. januar 9.00 – 11.00
Na delavnici se bomo osredotočili na prebujanje in nego spolne energije, uravnoteženje druge čakre na vseh nivojih. Krija oz. zaporedje vaj (ki jih boste po delavnici dobili po želji tudi za domov) regulira energijo v meridianih seksualne cirkulacije. Sprošča napetosti v jajčnikih in povečuje cirkulacijo v področju medinice ter zdravi nepravilnosti menstruacijskega cikla. Ta krija je izvrstna tudi za moške: uravnoteža seksualno energijo in pomaga prostati.
Na fizičnem novoju vaje pomagajo pri samoozdravitvi vseh bolezni in nepravilnosti na področju menstrualnega cikla, spolne sle, ledvic, mehurja, jajčnikov, maternice, prostate, ravnovesja moških in ženskih spolnih hormonov.

SHAKTI DANCE DELAVNICA za preporod sakralne čakre in razcvet ustvarjalne energije
Sobota 14. januar 11.30-13.30
Bolj subtilne tehnike Joge plesa (katere korenine so prav tako v kundalini jogi) bodo poskrbele še za »fine tuning« oz. fine, subtilne nastavitve, kajti telo samo najbolj ve, kje potrebuje premike in kje potrebuje samoozdravitev. Tehnike Shakti Dancea nam pomagajo, da se v nas prebudi poglobljena čuječnost, tudi do lastnega telesa, da mu znamo prisluhniti in mu dovolimo, da naredi vse, da spet prebudi žuboreče vrelce pomlajevalne in zdravilne energije.

Naj spet vzbrstijo popki pomladi tudi tam, kjer je dolgo vladala mrzla zima.

Delavnic se lahko udeležite posamezno, za potenciran učinek pa v sklopu.

Cena:
Posamezna delavnica: 25 eur (20 eur za redne vadeče pr BIT-JE)
Sklop obeh delavnic: 40 eur (30 eur za redne vadeče pri BIT-JE)

Prijava in informacije:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 031 377 232

Ob prijavi navedite, ali boste za plačilo koristili bon Kinetic Studia ali želite podatke za predplačilo.
Prijava s predplačilom je zaradi omejenega števila mest obvezna do 9. januarja 2017.

P.S.: Na delavnicah bomo uravnotežali žensko in moško energijo - obe se na različne načine prepletata v vsakem izmed nas, ne glede na spol. Vsak posameznik bo delal z energijami v sebi. Delavnice niso namenjene parom, niti ne bomo delali krij Venere v parih.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316