Menu

REGENERACIJSKI VIKEND V THERMANI LAŠKO 18, 19 IN 20 NOVEMBER 2016

REGENERACIJSKI VIKEND
V THERMANI LAŠKO
18, 19 IN 20 NOVEMBER 2016

Regeneracijski vikend… ko se umaknemo od kompleksnosti in nujnih opravkov vsakodnevnega življenja, omogoča nam, da resnično prisluhnemo svojemu telesu, srcu in umu.

V mirnem okolju Thermane Laško se bomo družili, ustvarjali in se razvajali.

Občutenje lastne veličine nam daje dostojanstvo in ustvarjalno moč. Ko se naučimo počastiti tudi druge, se nam odprejo notranji svetovi obilja in povezanosti.

Z govorico telesa in vajami bomo doživljali svetost vsakega posameznika in odkrivali, kako smo dragoceni za svet in kako pomembni so najmanjši koraki. V nas živi nekaj nedotaknjenega, častnega in mogočnega.

Naučili se bomo preprostih tehnik, katere bomo kasneje lahko vključili v svoj vsakdanjik. Izostrili bomo pozornost, umirili telo, zbistrili um.....se popolnoma regenerirali pred vstopom v preznične dni.

Več informacij in razpored delavnic na www.kinetic-studio.si

Cena celotnega paketa vsebuje;
o vse delavnice in vadbe,
o namestitev v standardni dvoposteljni sobi
o polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
o neomejeno kopanje v bazenih Thermane

FIRST MINUTE PONUDBA velja do 03.11.2016

o 165 EUR Zdravilišče Laško***
o 200 EUR Wellness Park Laško****Superior

OD 04.11.206
o 190 EUR Zdravilišče Laško***
o 225 EUR Wellness Park Laško****Superior

Delavnice in vadbe;

 Jutranja Sadhana
 Kundalini Joga
 Shakti dance
 NIA Tehnika
 Anukalana Yoga
 Pilates
 Zvocna kopel

Vabljeni na nepozabeno potovanje nazaj k samemu sebi.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316