Menu

REGENERACIJSKI VIKEND V THERMANI LAŠKO 18, 19 IN 20 NOVEMBER 2016

REGENERACIJSKI VIKEND
V THERMANI LAŠKO
18, 19 IN 20 NOVEMBER 2016

Regeneracijski vikend… ko se umaknemo od kompleksnosti in nujnih opravkov vsakodnevnega življenja, omogoča nam, da resnično prisluhnemo svojemu telesu, srcu in umu.

V mirnem okolju Thermane Laško se bomo družili, ustvarjali in se razvajali.

Občutenje lastne veličine nam daje dostojanstvo in ustvarjalno moč. Ko se naučimo počastiti tudi druge, se nam odprejo notranji svetovi obilja in povezanosti.

Z govorico telesa in vajami bomo doživljali svetost vsakega posameznika in odkrivali, kako smo dragoceni za svet in kako pomembni so najmanjši koraki. V nas živi nekaj nedotaknjenega, častnega in mogočnega.

Naučili se bomo preprostih tehnik, katere bomo kasneje lahko vključili v svoj vsakdanjik. Izostrili bomo pozornost, umirili telo, zbistrili um.....se popolnoma regenerirali pred vstopom v preznične dni.

Več informacij in razpored delavnic na www.kinetic-studio.si

Cena celotnega paketa vsebuje;
o vse delavnice in vadbe,
o namestitev v standardni dvoposteljni sobi
o polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
o neomejeno kopanje v bazenih Thermane

FIRST MINUTE PONUDBA velja do 03.11.2016

o 165 EUR Zdravilišče Laško***
o 200 EUR Wellness Park Laško****Superior

OD 04.11.206
o 190 EUR Zdravilišče Laško***
o 225 EUR Wellness Park Laško****Superior

Delavnice in vadbe;

 Jutranja Sadhana
 Kundalini Joga
 Shakti dance
 NIA Tehnika
 Anukalana Yoga
 Pilates
 Zvocna kopel

Vabljeni na nepozabeno potovanje nazaj k samemu sebi.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316