Menu

40 urni ZAČETNI TEČAJ JOGE

ZAČETNI TEČAJ JOGE je sestavljena tako, da postopno gradimo znanje o jogi, povečujemo svojo gibčnost in tako gradimo svoje zdravje. Postopno se seznanimo z načeli joge ter se naučimo kako jogo vključiti v svoj vsakdan. Joga nudi nešteto možnosti, posameznik si skladno s svojimi potrebami s pomočjo učitelja izdela svoj načrt vadbe.

BREZPLAČNA PREDSTAVITEV!

ZAČETNI TEČAJ JOGE POTEKA 40 UR.

Tečaj vodi Larisa Levac joga učiteljica IRYU 500. Celotni tečaj zajema dvakrat tedensko vadbo po 90 minut in tri delavnice. Vsi tečajniki prejmejo skripto in program vadbe, katerega lahko samostojno izvajajo tudi doma. Cena celotnega tečaja znaša 220€, to je cca. 3 mesece vadbe in delavnice.

ZAKAJ VADITI Z NAMI ?

 • delo v majhnih skupinah, skupine štejejo od 8 do 12 vadečih
 • individualni pristop
 • možnost prilagojene vadbe, glede na zmožnosti posameznika

“Razumeti in spremeniti sebe je prav gotovo najtežja naloga v življenju, je pa edini način, kako priti do tega, da lahko sprejemamo , spremenimo in razumemo okolico. Zato si je potrebno vzeti čas zase in preizkusiti kako daleč lahko pridemo.

" Nikoli ni prepozno za nov začetek.“

KAJ JE VINJASA JOGA

Je celostna jogijska praksa, saj vključuje asane (jogijske položaje), pranajamo (kontrolo življenjske energije z dihalnimi tehnikami) in bandhe (energetske zapore, ki preprečujejo odtok energije iz našega telesa). Dinamična oblika izvajanja joge je osredotočena na usklajevanje asan z ritmom diha. Pozornost posameznika je usmerjena v njegovo telo, kar pomeni nenehno vzpostavljanje ponovne povezave s telesom, s čimer pridobimo vpogled v fizično in mentalno stanje svojega telesa in razumevanje dogajanj v telesu. Asane si tekoče sledijo in se skozi samo prakso stopnjujejo po zahtevnosti - vsaka asana na nek način pripravlja telo na sledeče asane.

PREDNOSTI IN UČINKI VINJASA JOGE

 • v telesu ustvarjamo energijo (vročino imenovano tudi notranji ogenj), ki omogoča mišicam in ligamentom večji razteg ter telesu izločanje toksinov in odvečnih maščob iz sistema.
 • kombinacija diha in fizičnega izvajanja asan ugodno vpliva na naše notranje organe , ki jih skozi vadbo stimuliramo in masiramo
 • toniramo in krepimo mišice; krepimo sklepe in jim povečujemo gibljivost; ohranjamo oz. povečujemo gibljivost hrbtenice
 • položaji z raztezanjem in krčenjem trebušnega dela masirajo črevesje in s tem spodbujajo prebavo in absorbcijo
 • živčni sistem se z raztegovanjem hrbtenice skozi asane krepi in revitalizira
 • prekrvavitev celotnega organizma se izboljša, kar razbremeni srce in pomaga pri uravnavanju krvnega pritiska

ZA KOGA JE PRIMERNA VINJASA JOGA

Primerna je za vsakogar, ki želi v svoje življenje pripeljati dinamiko in hkrati umirjenost : postati umirjeno aktiven, in aktivno umirjen bi lahko rekli, da je neke vrste cilj joge. Če želite ohraniti svoje zdravje in ga še izboljšati, je vinjasa joga odlično sredstvo s katerim si lahko pomagate. Lahko je vaš prvi korak do telesnega, energetskega in mentalnega ravnovesja.

Pred prvim obiskom je potrebna prijava na www.kinetic-studio.si. V kolikor imate kakršnekoli posebne potrebe ali želje nas lahko po 29.08.2016 kotaktirate na 040553316 Larisa Kinetic – Yoga studio.

Pričakujemo vas z odprtim srcem.

NAMASTE

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316