Menu

lepota iz kuhinje

Delavnica: Lepota iz kuhinje

Datum predstavitve: nedelja 17.1.2016 ob 18.30

Kratek opis:
Ženske povprečno uporabljajo dvanajst kozmetičnih izdelkov dnevno, v katerih se skriva okoli 170 sestavin! Priljubljenost naravne kozmetike je v porastu, vprašanja o tem kaj je resnično dobro pa ostajajo. Odgovori se velikokrat skrivajo v najbolj preprostih rečeh. Na delavnici se bomo posvetili temu, kako iz sestavin, ki jih že imate doma ustvariti izdelke za nego telesa. Vrnili se bomo k načelom narave in se naučili, da ni potrebno zapraviti celega premoženja, če želimo zase poskrbeti z najboljšim.
Daljši opis delavnice in izvajalca:
Na delavnici se bomo posvetile temu, kako poskrbeti za svojo lepoto tako od zunaj kot od znotraj in prenesti to v svoj vsakdan. Čas za lepoto. Druženje. Življenje. Razvajanje.

Naučile se boste:
- Katere se najpogostejše strupene snovi v kozmetičnih izdelkih in kako se jim izogniti
- kako lahko s sestavinami iz svoje kuhinje nadomestite precej kozmetičnih izdelkov
- kaj najbolj nahrani In navlaži vašo kožo
- kako narediti v nekaj minutah odlične maske za obraz
- kako poskrbeti za svoje lase z domačimi maskami
- katera je vsestranska sestavina, ki ne sme manjkati v vaši kopalnici in kuhinji
- kako negovati notranjo lepoto in v svojem življenju narediti več prostora za lepoto
- katera je bila lepotna skrivnost Kleopatre
- kako pripraviti osvežilni tonik za obraz
- kaj pomaga pri utrujenih in zabuhlih očeh

To je le nekaj izmed stvari, ki jih boste izvedele na delavnici. Poleg tega bodite pripravljene tudi na posledice obiska delavnice:
- odšle boste s privzdignjenimi ustnimi kotički
- prostor na kopalniških poličkah se bo sprostil, saj vam ne bo treba več uporabljati toliko izdelkov
- prihranile boste pri nakupu kozmetike
- v svoj vsakdan boste lahko uvedle preproste rituale in trike za podporo vaši lepoti

O izvajalki: Sara Jager

Močno verjamem v to, da si mora ženska vzeti čas zase, za negovanje svoje lepote. Verjamem v neusahljivo žensko ustvarjalno energijo, v moč, ki je vedno tam. Verjamem, da se moramo naučiti videti lepoto v majhnih stvareh. Verjamem, da se je tega potrebno zopet naučiti, saj smo pozabili, da je lepota vse naokrog. Verjamem, da je življenje odvisno od tega, kako gledamo na stvari.
Verjamem v to, da moramo upočasniti in se vračati k naravi.

Kaj poganja mene? Iskrena želja po tem, da pomagam ljudem pokazati pot do njihovih potencialov, zato da lahko zasijejo v svoji luči.
Znanje o prehrani sem pridobivala na Institute for Integrative Nutrition, praktično pa med mešanjem loncev v kuhinjah v joga in meditacijskih centrih in brskanjem po zemlji na ekoloških kmetijah na različnih koncih sveta.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316