Menu

lepota iz kuhinje

Delavnica: Lepota iz kuhinje

Datum predstavitve: nedelja 17.1.2016 ob 18.30

Kratek opis:
Ženske povprečno uporabljajo dvanajst kozmetičnih izdelkov dnevno, v katerih se skriva okoli 170 sestavin! Priljubljenost naravne kozmetike je v porastu, vprašanja o tem kaj je resnično dobro pa ostajajo. Odgovori se velikokrat skrivajo v najbolj preprostih rečeh. Na delavnici se bomo posvetili temu, kako iz sestavin, ki jih že imate doma ustvariti izdelke za nego telesa. Vrnili se bomo k načelom narave in se naučili, da ni potrebno zapraviti celega premoženja, če želimo zase poskrbeti z najboljšim.
Daljši opis delavnice in izvajalca:
Na delavnici se bomo posvetile temu, kako poskrbeti za svojo lepoto tako od zunaj kot od znotraj in prenesti to v svoj vsakdan. Čas za lepoto. Druženje. Življenje. Razvajanje.

Naučile se boste:
- Katere se najpogostejše strupene snovi v kozmetičnih izdelkih in kako se jim izogniti
- kako lahko s sestavinami iz svoje kuhinje nadomestite precej kozmetičnih izdelkov
- kaj najbolj nahrani In navlaži vašo kožo
- kako narediti v nekaj minutah odlične maske za obraz
- kako poskrbeti za svoje lase z domačimi maskami
- katera je vsestranska sestavina, ki ne sme manjkati v vaši kopalnici in kuhinji
- kako negovati notranjo lepoto in v svojem življenju narediti več prostora za lepoto
- katera je bila lepotna skrivnost Kleopatre
- kako pripraviti osvežilni tonik za obraz
- kaj pomaga pri utrujenih in zabuhlih očeh

To je le nekaj izmed stvari, ki jih boste izvedele na delavnici. Poleg tega bodite pripravljene tudi na posledice obiska delavnice:
- odšle boste s privzdignjenimi ustnimi kotički
- prostor na kopalniških poličkah se bo sprostil, saj vam ne bo treba več uporabljati toliko izdelkov
- prihranile boste pri nakupu kozmetike
- v svoj vsakdan boste lahko uvedle preproste rituale in trike za podporo vaši lepoti

O izvajalki: Sara Jager

Močno verjamem v to, da si mora ženska vzeti čas zase, za negovanje svoje lepote. Verjamem v neusahljivo žensko ustvarjalno energijo, v moč, ki je vedno tam. Verjamem, da se moramo naučiti videti lepoto v majhnih stvareh. Verjamem, da se je tega potrebno zopet naučiti, saj smo pozabili, da je lepota vse naokrog. Verjamem, da je življenje odvisno od tega, kako gledamo na stvari.
Verjamem v to, da moramo upočasniti in se vračati k naravi.

Kaj poganja mene? Iskrena želja po tem, da pomagam ljudem pokazati pot do njihovih potencialov, zato da lahko zasijejo v svoji luči.
Znanje o prehrani sem pridobivala na Institute for Integrative Nutrition, praktično pa med mešanjem loncev v kuhinjah v joga in meditacijskih centrih in brskanjem po zemlji na ekoloških kmetijah na različnih koncih sveta.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316