Menu

delavnice o superživilih in zdravi prehrani

10.1.2016 - splošno o superživilih in zdrava prehrana (trajanje 90 min)

Superživila so najbolj dragocena in zdravilna hrana tega planeta; že tisočletja jih uporabljata tako tradicionalna kitajska medicina kot ajurveda – zdaj pa so končno dobila svoje mesto tudi v napredni anti-aging medicini. Še nikoli ni bilo toliko povpraševanja in potrebe po njih ter ponudbe – kar je hkrati prineslo tudi veliko zmedo. Redko kdo jih zna pravilo uporabljati; ob pravem času in v pravih kombinacijah. V sklopu dveh delavnic boste spoznali glavna superživila za razstrupljanje, hujšanje, krepitev imunskega sistema, za uravnavanje hormonov, odpravo stresa, ter način za sladko razvajanje, ki prinaša zdravje; in nenazadnje za lepoto in pomlajevanje. Spregovorili bomo tudi o prehrani otrok in nosečnic, ter o teoriji petih elementov po tradicionalni kitajski medicini. Predvsem pa se boste naučili kdaj in zakaj se uporablja kakšno superživilo.

 

Delavnice naprej - 2 x 90 min - 50 eur

17.1.16 od 17.30 do 19.00 – spoznavanje osnov zdrave prehrane in superživila za razstrupljanje
24.1.16 od 17.30 do 19.00 – superživila za hormonsko ravnovesje in superživila za lepoto in pomlajevanje

 

Vodi Maja Mahne, specialist za superživila:

Področja prehrane, gibanja in zdravega življenja so mi že od nekdaj blizu. Po izobrazbi sem inženirka geodezije in lahko priznam, da imam svoje delo rada. Cenim trenutke, ko se med merjenjem polj nastavljam svežemu zraku. Zato se še vedno rada podam na teren. Večino časa in pozornosti pa namenim področju, ki me posebno navdušuje, kjer se počutim zares doma – alternativi v prehrani in možnostim, ki jih njeno poznavanje ponuja.
Velika želja po raziskovanju in novih znanjih me je pripeljala do licence Super nutricionista, ki jo uspešno pridobim na centru FaceForceYoga v Ljubljani. In tu se moja pot zares šele začne. Poleg samostojne priprave in realizacije delavnic superživil izvajam tudi posamične preglede z iridokamero ter svetujem pri pripravi dietnih načrtov, prehrani na splošno ter zdravljenju. Za predstavnice nežnejšega spola sem pripravila tudi program vadbe za ženske, ki vključuje obrazno jogo, vaje za prsi ter dihalne vaje.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316