Menu

delavnice o superživilih in zdravi prehrani

10.1.2016 - splošno o superživilih in zdrava prehrana (trajanje 90 min)

Superživila so najbolj dragocena in zdravilna hrana tega planeta; že tisočletja jih uporabljata tako tradicionalna kitajska medicina kot ajurveda – zdaj pa so končno dobila svoje mesto tudi v napredni anti-aging medicini. Še nikoli ni bilo toliko povpraševanja in potrebe po njih ter ponudbe – kar je hkrati prineslo tudi veliko zmedo. Redko kdo jih zna pravilo uporabljati; ob pravem času in v pravih kombinacijah. V sklopu dveh delavnic boste spoznali glavna superživila za razstrupljanje, hujšanje, krepitev imunskega sistema, za uravnavanje hormonov, odpravo stresa, ter način za sladko razvajanje, ki prinaša zdravje; in nenazadnje za lepoto in pomlajevanje. Spregovorili bomo tudi o prehrani otrok in nosečnic, ter o teoriji petih elementov po tradicionalni kitajski medicini. Predvsem pa se boste naučili kdaj in zakaj se uporablja kakšno superživilo.

 

Delavnice naprej - 2 x 90 min - 50 eur

17.1.16 od 17.30 do 19.00 – spoznavanje osnov zdrave prehrane in superživila za razstrupljanje
24.1.16 od 17.30 do 19.00 – superživila za hormonsko ravnovesje in superživila za lepoto in pomlajevanje

 

Vodi Maja Mahne, specialist za superživila:

Področja prehrane, gibanja in zdravega življenja so mi že od nekdaj blizu. Po izobrazbi sem inženirka geodezije in lahko priznam, da imam svoje delo rada. Cenim trenutke, ko se med merjenjem polj nastavljam svežemu zraku. Zato se še vedno rada podam na teren. Večino časa in pozornosti pa namenim področju, ki me posebno navdušuje, kjer se počutim zares doma – alternativi v prehrani in možnostim, ki jih njeno poznavanje ponuja.
Velika želja po raziskovanju in novih znanjih me je pripeljala do licence Super nutricionista, ki jo uspešno pridobim na centru FaceForceYoga v Ljubljani. In tu se moja pot zares šele začne. Poleg samostojne priprave in realizacije delavnic superživil izvajam tudi posamične preglede z iridokamero ter svetujem pri pripravi dietnih načrtov, prehrani na splošno ter zdravljenju. Za predstavnice nežnejšega spola sem pripravila tudi program vadbe za ženske, ki vključuje obrazno jogo, vaje za prsi ter dihalne vaje.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316