Menu

NIRVANA IN NIA TEHNIKA » BREATHE IN » VIKEND V THERMANI LAŠKO 16, 17 IN 18 OKTOBER 2015

Želite vikend preživeti malo drugače? Na sproščujoč, zdrav in zabaven način? Se želite po njemu počutiti kot prerojeni?

Pridružite se nam na NIRVANA IN NIA TEHNIKA » BREATHE IN » VIKENDU V THERMANI LAŠKO 16, 17 IN 18 OKTOBER 2015.

Po njem se boste napolnili z energijo in pridobili praktično znanje, ki ga boste lahko prenesli v vaš vsakdanjik. Dobra družba, relax in dobro počutje so zagotovljeni.
Toplo vabljeni.
 

FIRST MINUTE PONUDBA velja do 30.09.2015

 165 EUR Zdravilišče Laško****
 200 EUR Wellness Park Laško****Superior ...

 po 01.oktobru
 
 190 EUR Zdravilišče Laško****
 225 EUR Wellness Park Laško****Superior

V ceno je vključeno:
o namestitev v standardni dvoposteljni sobi o polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) o neomejeno kopanje v bazenih Thermane Laško ter  vstop v savne o neomejen vstop v fitnes center o brezplačen brezžični internet v sobi in kongresnem centru o program vodene vadbe in sprostitve skozi cel dan o Turistična taksa: 1,27 EUR na osebo na noč

Doplačila:
o Enoposteljna soba v Hotelu Wellness Park Laško: 25 EUR na noč
Popusti za otroke in za partnerja ki ne bo koristil  programa vodenih vadb in delavnic.
Soba je na dan prihoda na razpolago po 14.uri, na dan odhoda do 10.ure.

Vadbe;
Nirvana fitness NIA workshop NIA florplay s šamanskim bobnom Obrazna Yoga Gong kopel Meditacija
Prijava in info na 040553316 Larisa ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

URNIK DOGODKA

PETEK  16 OKTOBER
14.00 - 16.00 Prihod
16.30 - 18.00 NIRVANA FITNESS 1 koreografija vodi Katja Zupan
18.00  – 19.30 NIA TEHNIKA CLASS & REBIRTHING S ŠAMANSKIM BOBNOM
vodi Larisa Levac & Špela Cvetko

18.30 – 21.00 Večerja

21.00 - 22.30 PREDAVANJE LEPOTA IZ KUHINJE UPORABA HRANE ZA NEGO TELESA vodi Sara Jager
DO 22.00 SAVNA

SOBOTA 17 OKTOBER

07.00 – 10.00 Zajtrk
08 .30 -  10.00 OBRAZNA JOGA vodi Barbara Lenček Klepač
10.00 – 11.30 NIRVANA FITNESS 2 koreografija  vodi Katja Zupan
11.30 NIRVANA Breathe Walk vodi Katja Zupan
12.00 – 15.00 KOSILO
15.00 – 16.30 NIRVANA FITNESS 3 koreografija vodi Katja Zupan
16.30 – 18.30 NIA WORKSHOP vodi Larisa Levac & Tiziana Kavs

18.30 – 20.00 GONG KOPEL vodi Špela Cvetko

18.30 – 21.00 Večerja   DO 22.00 SAVNA

NEDELJA 18. OKTOBER
07.00 – 10.00 Zajtrk
9.00 – 10.30 NIRVANA FITNESS 4 koreografija vodi Katja Zupan
10.30 -  12.00 NIA CLASS Larisa Levac & Tiziana Kavs
12.00 – 15.00 KOSILO
Do 22.00 SAVNA


Animacija za otroke je v sklopu hotela po njihovem programu. Z doplačilom in predhodnim dogovorom  je možna organizacija varstva v času nekaterih delavnic in večernega savnanja.

Info; Larisa Levac 040553316 ali info@kinetic studio.si


Kaj je NIA TEHNIKA
Nia Tehnika je način svobodne oblike izražanja, ki vključuje ekspresivnost plesa (Ducan, Jazz, Moderni ples), moč in natančnost borilnih veščin (Tai chi, Teakwondoo, Aikido) ter modrost in umetnost samozdravljenja (Mosche Feldenkrais, Aleksander, Joga). Poleg tega se bomo naučili zaznavati potrebe svojega telesa in upoštevati njegov naravni čas in način gibanja. Navadili se bomo  zaznavati občutek ugodja in bolečine z namenom povečanja udobja in ugodja ter odprave bolečine s samozdravljenjem. Ponovno bomo prebudili otroško radost in ljubezen.
S plesom in glasbo bomo izrazili sebe. Nagovorili bomo svoje telo, um in čute, pokazali svojo igrivost, nežnost, strast. Odkrili ponovno veselje do spontanega plesa, brez pravil in omejitev.
Preko borilnih veščin bomo odpravili stres, jezo, napetost in tako vzpostavili svoj notranji mir. Hkrati bomo dvignili našo samozavest in občutili harmoničnost gibanja, ki izhaja iz našega centra.
S pomočjo tehnik samozdravljenja se bomo ponovno  obrnili vase, se zavedali in občutili svoje telo, um in čustva. Sprejeli bomo sebe in okolico, se združili v eno.


Kaj je NIRVANA FITNESS
NIRVANA fitnes je nov revolucionaren ter edinstven sistem, ki povezuje pozitivno, relaksacijsko in zdravilno glasbo, ritem, zvok, s kombinacijo Pilates, Jogijskih in funkcionalnih vaj za izboljšanje gibljivosti, moči in oblike telesa ter posebno tehniko in ritmom dihanja. Ta kombinacija ustvarja čudovito rešitev za harmoniziranje dandanašnjega hitrega, kaotičnega in stresnega načina življenja.
POGLOBITE IN OZAVESTITE DIHANJE   RAZGIBAJTE SKLEPE   CELOSTNO IN FUNKCIONALNO OBLIKUJTE TELO   NAPOLNITE TELO S HORMONI VESELJA, SPROSTITVE   REVITALIZIRAJTE, REGENERIRAJTE ENERGETSKO IN FIZIČNO TELO (ANTI STRES UČINEK)   UMIRITE UM   UŽIVAJTE OB ZDRAVILNI GLASBI Z BIAURALNIMI THETA VIBRACIJAMI

 

 

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316