Menu

Potuj lahkotno, živi polno

Predstavitvena delavnica bo potekala v nedeljo 20.9. ob 18ih

Zbudite se spočiti, ob prvem globokem vdihu z nasmehom pozdravite nov dan in pretegnete svoje lahkotno telo. Po tem, ko pogoltnete še zadnji grižljaj vašega najljubšega zajtrka, je čas za najbolj pomembna vprašanja dneva: kaj si danes želim delati? Kaj bom naredil/a zase? Kaj želim jesti? Kako bom danes nahranila sanje? Svojo dušo? Svoje telo? Otroka v sebi? Kako bom danes poskrbela za svojo rast in dobro počutje? Kako bom danes uporabila svoje darove?

Se vam zdijo ta vprašanja pomembna? Kolikokrat pa si vzamete čas zanje?

Na urniku je premagovanje ovir in slalom med opravki. Povohate rožo, ki lepša vašo delovno mizo. Potrdite večerno srečanje s prijateljicami. Ob koncu dneva besede hvaležnosti kar same letijo v vaš dnevnik. Kako čudovit dan, komaj čakam, kakšne čudeže mi življenje prinese jutri!

Si želite, da bi tak dan postal vaša rutina? Se vam zdi to mogoče?

Če ste med branjem teh vprašanj kimali, vas vabim na brezplačni pogovor, na katerem vam bom pomagala odkriti, kje ležijo pravi vzroki za vaše težave, ki vas zadržujejo pri tem, da ne uživate življenja v polni meri. Za rezervacijo termina pokličite ali pišite na spodaj navedene kontakte.

9 tedenski program (oktober- november) na katerem se boste povezali s svojim telesom, odstranili iz svojega uma, telesa in okolja, kar vam ne služi več, si začeli podarjati, kar vas podpira in zadihali s polnimi pljuči.

Kaj boste pridobili z aktivno vključitvijo v program:

 • Povezali se boste s telesom in začeli sprejemati njegova sporočila ter mu podarjati kar potrebuje, tako da se boste v svojem telesu počutili bolj lahkotno in samozavestno
 • Svoj um boste razbremenili nepotrebnih prepričanj, in jih nadomestili z bolj jasnimi mislimi in pozitivnejšim pogledom na življenje
 • V svojem življenjskem okolju boste naredili prostor za pretok energije in ustvarili primerne okoliščine za spremembo.
 • povečali raven energije in razumeli povezavo med hrano in počutjem, razumeli in zmanjšali željo po hrani in odvisnost od nje,
 • razširili znanje o novih živilih in kako jih vključiti v svojo prehrano ter kako pripraviti okusne in zdrave obroke v kratkem času
 • Skupnost novih prijateljev, ki vam stojijo ob strani skozi spremembe

POTEK PROGRAMA

Naš program bo kot potovanje z letečim balonom. Da se bomo dvignili od tal in se prebili skozi oblake, bomo postopoma odvrgli vse, kar nas še zadržuje pri tleh. Nagrajeni bomo z jasnim pogledom z višine in s svobodo. Kar pa je najbolj pomembno, naučili se bomo prijateljevati sami s seboj in si podarjati najboljše, ker si to zaslužimo.

Korak za korakom vas bom vodila skozi preverjen pristop k razstrupljanju telesa, uma in okolja. Ob konca vašega programa boste vedeli, katera hrana služi vašemu edinstvenemu telesu in katera uničuje vaše zdravje ter uvedli nove navade, ki vas bodo podpirale pri vsakodnevnih izzivih. .

ČASOVNI POTEK

Program traja 9 tednov in zajema 8 srečanj, kuharsko delavnico in celodnevni izlet na izbrano lokacijo.

Program se prične 4.10.2015. Srečanja bodo potekala ob nedeljah, ura po dogovoru z udeleženci.

 

 • Teden : Oh, ta stres. Saj veš, stres in to.

ukvarjali se bomo z miselnimi vzorci in s tem, kako se znebiti največjega strupa – stresa, kakšna so vaša prepričanja glede hrane, svojega telesa, diet. Kakšna je povezava med stresom in hrano.

 • Teden : Kaj me vleče dol?

Kako čustva vplivajo na naše počutje.

Nepredelana in neizražena čustva vplivajo na naše telo in zdravje. Pogledali bomo tudi, kako so čustva povezana s prehranjevalnimi navadami in kako jih lahko nahranimo – ne nujno s hrano.

 • Teden: Doma je najlepše:

kako iz svojega okolja odstraniti nepotrebne stvari in ustvariti podporno okolje za transformacijo ter kako spremeniti svoj dom v oazo zdravja.

 • Teden: odmor: Narava – čas za počitek, nabiranje energije , integracijo.

skupinskega srečanja ni, čas za odmor in individualne razgovore.

 • Teden: Razstrupljanje telesa- podrobno se bomo seznanili s tem, kako bo potekal proces razstrupljanja telesa. Razumevanje tega procesa je ključnega pomena za uspeh.
 • Teden: Kuharska delavnica: Mmmmm, tako bi pa kar skozi jedel! Naučili in preizkusili bomo nekaj receptov za hrano, ki vodi k zdravju.
 • Teden: tranzicija. Zaživimo po novih spoznanjih.
 • Teden: dnevne navade in organizacija – ključ do uspeha po zaključku programa. Kako si olajšati življenje z dobro organizacijo in poskrbeti, da novo pridobljene navade postanejo stalnica.
 • Teden: Izlet z delavnicami, namenjen razvajanju in praznovanju.

BONUSI:

 • 30 minutna strateška konzultacija po zaključku programa
 • Privatna FB skupina za izmenjavo izkušenj
 • 10 % popust za prijave v paru in študente

*3 urni individualni intenziv NAHRANI SVOJE SANJE, za tiste, ki se prijavijo do 10.9. Verjamem, da ima vsak človek sanje. Kaj so vaše sanje? Morda se jih niti se spomnite več, saj so ostale v otroštvu, morda se jih spomnite vsake toliko, pa zamahnete z roko, ker mislite, da je tako ali tako prepozno. Kaj bi naredili, če ne bi bili omejeni s časom in denarjem? Kaj bi naredili, če bi imeli dovolj življenjske energije?

OPOZORILO!

Obstaja velika verjetnost, da se bodo po zaključku programa v vaš hladilnik in kuhinjske police naselile nove sestavine, v vašo vsakdanjo rutino se bo prikradel čas za počitek in razvajanje, brez slabe vesti boste začeli uživati v božanskih sladicah in navaditi se boste morali na komplimente oseb okoli vas, ki bodo opazile spremembo v vas.

Sara Jager

Preko svojih programov pokažem ljudem pot do boljšega počutja, zato da imajo zdravo telo, ki jih podpira podpira pri tem, da živijo svoj polni potencial.

Vem, da sprememba prehrane še zdaleč ni dovolj, zato sem v svoj program vključila tudi druga področja, ki igrajo pomembno vlogo (um, čustva, okolje, narava, sproščanje, ljubezen do sebe...)

Sem prava oseba za delo z vami? Izveste lahko na zelo preprost način: rezervirajte si termin za kratek brezplačni pogovor še danes. To je moje darilo vam, izkoristite ga!

Kaj poganja mene? Iskrena želja po tem, da pomagam ljudem pokazati pot do njihovih potencialov, zato da lahko zasijejo v svoji luči.

Znanje o prehrani sem pridobivala na Institute for Integrative Nutrition, praktično pa med mešanjem loncev v kuhinjah v joga in meditacijskih centrih in brskanjem po zemlji na ekoloških kmetijah na različnih koncih sveta. O razstrupljanju sem se, poleg tega, da sem na svoji koži preizkusila veliko obstoječih načinov, učila pri uveljavljenih strokovnjakih s tega področja, med drugim Rachel Feldman, Elwin Robinson, osebno pa pri Katherine Armitage in Bek Young v Angliji.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 559 545 FB: Polna žlica

NAPREJ – Z LJUBEZNIJO

Verjamem v medsebojno sodelovanje in to, da lahko skupaj naredimo več.

Program, ki sem ga izoblikovala temelji na vrednotah kot so: osebna rast, grajenje skupnosti in služenje zemlji. To so vrednote metode Zmajevo sanjanje, ki sem jo uporabila pri oblikovanju programa, držim pa se tudi načela, da je 10% zaslužka od programa namenjenih podpori projekta/organizacije, ki služi tem vrednotam. Vsak udeleženec programa je obveščen kateremu projektu ali organizaciji gre del njegove investicije.

»Sara, tale program mi je bil res presenečenje. Hvala, ker si se tako potrudila in nas dnevno spodbujala. Programa sem se držala s prehrambnega stališča, gibala se sicer nisem toliko, kot bi se morala, vendar so učinki opazni. Počutim se krasno, vsako slabo počutje pa sem lahko kar hitro odpravila. Predvsem pa sem navdušena nad vrsto odličnih receptov, ki so mi odkrili novo paleto okusov in kombinacij. Z veseljem jih bom vključevala v moj bodoči vsakdan.«

Janja

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316