Menu

Zvočna gong kopel

Zvočna gong kopel nedelja 20. sep. ob 19 uri.
Posebnost moje zvočne gong kopeli je Tibetanski tempeljski gong/ veličina morja in shamansko petje/ vezenje meddimenzionalnih frekvenc/ ob kristalni posodi.

Zvočna kopel se doživlja kot spust po valovih reke zvoka,
ki nas s svojim tokom vibracij popelje na potovanje v svet naših notranjih pokrajin.
Ob tem se srečujemo z več plastmi našega bitja. Na koncu pride do zlitja v morju notranje tišine,
ki prične sevati iz notranjosti. Po zvočni kopeli v tišini vsrkavamo njene blagodejne učinke, doživlja novo doseženo stanje, mir, polnost.

Gong zvočna kopel je meditacijska tehnika sprostitve s pomočjo vibracij zvoka. Zvočno kopel se ustvari z različnimi meditacijskimi glasbili. Gong, ki je ključnega pomena med njimi, je najmočnejše zvočno orodje z največjim razponom tonov in vibracij. Zvok, ki nastaja ob igranju nanj, poslušalce povede v drugačen svet. Pričnejo se procesi samozdravljenja in globokega izkustva samega sebe. Globoka sprostitev (t.i. stanje budnega sanjanja) v valovih odnaša strahove, čisti podzavest in te osvobaja negativnih vzorcev, blokad in zastalih energij. Umirjanju um in sprošča telo, saj kopel deluje globinsko in intenzivno na vsako celico v telesu. Ko se s telesom in umom prepustimo zvoku, doživimo občutek brezčasja, lebdenja… Rezultat je edinstvena izkušnja, po kateri se počutimo prerojeno, lahkotno, umirjeno in sveže.

Delo na sebi je neobhodno za zdravo, vitalno bivanje. Da lahko v katerihkoli okoliščinah čutiš sebe, se imaš rad in se odločiš, katero smer boš izbral.

Prinesite ležalko in odejo za ležanje.
Prispevek je 15 eur. Najavite se na : 051 312 177
Kinetic studio KP http://www.kinetic-studio.si

Dobrodošli na Access Consciousness terapijo kreacije. Takrat, ko se vaš um omakne s poti, postanete kot bitje svobodni, da se lahko začnete igrati. Nežna terapija aktivacije centrov /32 točk na glavi, ustvarjanje rahlih tokov med njimi, ki peljejo v globje stanje in reprogramiranje z izpraznjevanjem podzavestnih napetosti, spominskih zapisov negativnih odzivov. Posledica je olajšanje in odprt odnos do novih ugodnejših povezav. Access Bars 50 min/30 eur.

Poezija dotika ... imenujem mojo masažo, ker je v ospredju pomen dotika, njegova čutnost in dragocenost. Poezija dotik gre globje, seže do duše. Biti dotaknjen, nežno, strastno, močno, s prelivajočimi se gibi in ritmi...je terapija za telo in duha. Polovična/ hrbet, vrat, glava, obraz 50 min/ 30 eur; celo telo 90 min/ 55 eur.

Zen Tarot, vpogedi v situacije tukaj in sedaj, za lažje razumevanje in korake naprej. 40 min/ 25 eur

Naročanje in več info. na :051 312 177

Z najlepšimi željami, Špela Laela

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316