Menu

ZDRAVJE NA KROŽNIK

Želite prvomajske praznike preživeti malo drugače? Na aktiven, zdrav in zabaven način? Se želite po njih počutiti kot prerojeni?

Pridružite se nam na vikendu zdravega načina življenja, kjer se boste napolnili z energijo in pridobili praktično znanje, ki ga boste lahko prenesli v vaš vsak dan.
V šoli zdravega kuhanja se bomo poučili o pripravi zdrave prehrane, vse od zajtrka pa do večerje. Med skupinsko pripravo obrokov se bomo posvetili praktičnim nasvetom, kako svojo kuhinjo spremeniti v oazo zdravja in razbili nekatere mite o zdravi prehrani. Ob razvajanju s hrano, ki temelji na sezonskih, lokalno in ekološko pridelanih sestavinah, se bomo naučili, kako se preko hrane povezati s svojim telesom in okoljem.
Za svoje telo bomo poskrbeli z dihalnimi vajami, vadbo joge in drugimi fizičnimi aktivnostmi pod strokovnim vodstvom, poleg tega pa bomo namenili čas prijetnemu druženju in sprostitvi.

Za koga je program primeren?
Primeren za vse, ki bi radi preživeli vikend v sproščujočem okolju in dobri družbi, se poučili o pripravi uravnotežene prehrane in razgibali svoje telo na svežem zraku. Poskrbljeno je za različne prehranske tipe (vegetarijance, vegane, alergike). Primerno za pare, družine z otroki, krog prijateljev ali sodelavcev. Predhodno znanje kuhanja ni potrebno.
Program, ki poteka v majhnih skupinah do 8 ljudi, je prilagodljiv potrebam gostov, saj je vaše zadovoljstvo na prvem mestu. Sodelujemo s strokovnjaki s področja joge in športa, v program pa vključujemo tudi aktivnosti kot so: pohodništvo, kolesarjenje, obisk lokalnih kulturno - naravnih znamenitosti ter zabavno druženje.

Program ( od 1.5.- 3.5.2015)
PETEK
17- 18: Prihod in namestitev v sobah
19.00- 20.00: Večerja in predstavitev programa
20:00- 22.00: Večer za spoznavanje in razvajanje: Nirvana fitness in izdelava negovalnih mask in masažnega olja
SOBOTA
8.00- 9.30: Jutranja joga
9.30- 10.30: Zajtrk
10.30- 12.00: Ogled kmetije in okolice, nabiranje rastlin in pridelkov za pripravo kosila
12.00- 14.00: Šola zdrave prehrane, priprava kosila
14.00-16.00: Počitek/ prosti čas
16.00- 18.30: Izlet v bližnjo okolico/ sprehod z dihalnimi vajami
19.00- 22.00: Piknik, druženje in igre
NEDELJA
8.00-9.30: Jutranja joga
9.30-10.3: Zajtrk
10.30.- 12.00: Športna aktivnost ( pohod ali kolesarjenje)
12.00- 14.00: Šola zdrave prehrane in priprava kosila
14.00- 15.00: Izmenjava mnenj in zaključek programa
15. 00- 16:00: Pakiranje in odhod

Organizator si pridružuje pravico do spremembe poteka programa.

Kaj moram vedeti?
Termini: 1.5.2015 – 3.5.2015
Cena aktivnega vikenda: 170 eur/osebo
Največje število oseb v skupini: 8
Ob prijavi na aktivni vikend plačate akontacijo v vi šini 100 EUR.
Ostali del cene aktivnega vikenda je potrebno plačati najkasneje 7 dni pred odhodom.
Prijave zbiramo do 7 dni pred odhodom na potovanje oziroma do zasedbe prostih mest.

Cena programa vključuje:
- Organizacijo aktivnega vikenda
- 2 x polni penzion na Ekološko turistični kmetiji Kolar
- jutranjo in večerno vadbo
- večerni piknik v soboto
- organiziran ogled okolice in izlet v naravo
- šolo vegetarijanske prehrane
- recepte in navodila za pripravo hrane

SODELUJOČI
Sara Jager
Znanje pridobljeno med študijem na Institute for Integrative Nutrition, združuje z izkušnjami zbranimi na različnih koncih sveta med mešanjem loncev v kuhinjah v joga centrih in delom na ekoloških kmetijah ter veseljem do dela z ljudmi.

Larisa Levac
Inštruktor FZS, pilates in body tehnike in certificiran joga inštruktor, učiteljica Pravljične joge, Bluebelt NIA Teacher in NIA 5 Stages teacher, certificirana inštruktorica Hooping vadbe.

Anja Naraločnik
Organizatorka turizma, ki svoje izkušnje v turizmu prenaša na domačo Ekološko turistično kmetijo Kolar in tako bogati njihovo ponudbo.

Lokacija: Ekološka turistična kmetija Kolar
Ekološko turistična kmetija Kolar se nahaja na Ljubnem ob Savinji, v Zgornjesavinjski dolini. Manjša kmetija, kjer se že vrsto let ukvarjajo s ekološko pridelavo sadja in zelenjave ter vzrejo ovc. Kmetija ponuja veliko možnosti za različne aktivnosti. Na njej se prepleta vrsta tradicij; od splavarske, ribiške, kmetijske do smučarske. Najbolj pa jo odlikuje obdanost z naravo in čudovitimi razgledi ter gostoljubnost in pristnost domačih.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316