Menu

Urica zame«: urica sproščanja telesa in duha

V soboto, 18.4.2015 ob 9. uri vas prisrčno vabimo na urico sproščanja telesa in duha »Urica zame«.

V vsakdanjem ritmu življenja, ki postaja vse hitrejši, ljudje izgubljamo stik s seboj. Tako hitimo, da kar pozabimo nase. Če se tudi vi kdaj počutite tako in si želite vzeti urico samo zase in za to, da sprostite in umirite svoje telo in duha, se nam pridružite na prav posebni uri sproščanja, »Urici zame«.

V tej uri vas bom s pomočjo vodene imaginacije oziroma vizualizacije, popeljala na prav posebno potovanje, v svet sproščujočega transa. Imaginacija je tehnika mentalnega predstavljanja s vsemi svojimi čutili: vidom, sluhom, vohom in kinestetičnimi občutki. Z vodeno mentalno predstavo kraja, ki v nas vzbuja občutek varnosti, omogočamo hitro umiritev in sprostitev in večanje občutka varnosti oziroma zmanšanje občutka ogroženosti in strahu. Za to pa ne potrebujete nikakršnega predznanja, saj vas bom skozi celoten proces vodila jaz.

Sproščanje bomo izvajali na tleh. Blazine in dekice imamo, lahko pa prinesete svoje. Priporočamo udobna oblačila in pijačo (vodo).

Urico sproščanja bo vodila Manca Kodrič, magistrica zakonskih in družinskih študij ter sistemska družinska psihoterapevtka. Diplomirala je na področju psihoterapevtske znanosti na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. Po diplomi je nadaljevala z magistrskim študijem psihoterapije. Vzporedno ob študiju psihoterapije je vpisala specialistični študij sistemske družinske terapije na Inštitutu za psihoterapijo v Ljubljani. Kasneje je zaključila še magistrski študij Zakonskih in družinskih študij na Teološki fakulteti v Ljubljani. Za seboj ima tudi dodatno izobraževanje za psihoterapijo otrok in mladostnikov ter AAMET certifikat za prvo stopnjo izobraževanja iz tehnike čustvenega osvobajanja(EFT oziroma tapkanje). Kot psihoterapevtka sodeluje tudi s Centrom za socialno delo Koper.

Cena: 10 evrov. Če pridete v paru, je cena za oba skupaj 15 evrov.
Število udeležencev: Najmanj 6, največ 14. Ob premajhnem številu prijavljenih bomo urico izvedli v drugem terminu.
Prijave in informacije: v prostorih Kinetic studia oziroma na 040 553 316 ali info(at)kinetic-studio.si ali Manca Kodrič na 040 683 459 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316