Menu

Urica zame«: urica sproščanja telesa in duha

V soboto, 18.4.2015 ob 9. uri vas prisrčno vabimo na urico sproščanja telesa in duha »Urica zame«.

V vsakdanjem ritmu življenja, ki postaja vse hitrejši, ljudje izgubljamo stik s seboj. Tako hitimo, da kar pozabimo nase. Če se tudi vi kdaj počutite tako in si želite vzeti urico samo zase in za to, da sprostite in umirite svoje telo in duha, se nam pridružite na prav posebni uri sproščanja, »Urici zame«.

V tej uri vas bom s pomočjo vodene imaginacije oziroma vizualizacije, popeljala na prav posebno potovanje, v svet sproščujočega transa. Imaginacija je tehnika mentalnega predstavljanja s vsemi svojimi čutili: vidom, sluhom, vohom in kinestetičnimi občutki. Z vodeno mentalno predstavo kraja, ki v nas vzbuja občutek varnosti, omogočamo hitro umiritev in sprostitev in večanje občutka varnosti oziroma zmanšanje občutka ogroženosti in strahu. Za to pa ne potrebujete nikakršnega predznanja, saj vas bom skozi celoten proces vodila jaz.

Sproščanje bomo izvajali na tleh. Blazine in dekice imamo, lahko pa prinesete svoje. Priporočamo udobna oblačila in pijačo (vodo).

Urico sproščanja bo vodila Manca Kodrič, magistrica zakonskih in družinskih študij ter sistemska družinska psihoterapevtka. Diplomirala je na področju psihoterapevtske znanosti na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. Po diplomi je nadaljevala z magistrskim študijem psihoterapije. Vzporedno ob študiju psihoterapije je vpisala specialistični študij sistemske družinske terapije na Inštitutu za psihoterapijo v Ljubljani. Kasneje je zaključila še magistrski študij Zakonskih in družinskih študij na Teološki fakulteti v Ljubljani. Za seboj ima tudi dodatno izobraževanje za psihoterapijo otrok in mladostnikov ter AAMET certifikat za prvo stopnjo izobraževanja iz tehnike čustvenega osvobajanja(EFT oziroma tapkanje). Kot psihoterapevtka sodeluje tudi s Centrom za socialno delo Koper.

Cena: 10 evrov. Če pridete v paru, je cena za oba skupaj 15 evrov.
Število udeležencev: Najmanj 6, največ 14. Ob premajhnem številu prijavljenih bomo urico izvedli v drugem terminu.
Prijave in informacije: v prostorih Kinetic studia oziroma na 040 553 316 ali info(at)kinetic-studio.si ali Manca Kodrič na 040 683 459 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316