Menu

Urica zame«: urica sproščanja telesa in duha

V soboto, 18.4.2015 ob 9. uri vas prisrčno vabimo na urico sproščanja telesa in duha »Urica zame«.

V vsakdanjem ritmu življenja, ki postaja vse hitrejši, ljudje izgubljamo stik s seboj. Tako hitimo, da kar pozabimo nase. Če se tudi vi kdaj počutite tako in si želite vzeti urico samo zase in za to, da sprostite in umirite svoje telo in duha, se nam pridružite na prav posebni uri sproščanja, »Urici zame«.

V tej uri vas bom s pomočjo vodene imaginacije oziroma vizualizacije, popeljala na prav posebno potovanje, v svet sproščujočega transa. Imaginacija je tehnika mentalnega predstavljanja s vsemi svojimi čutili: vidom, sluhom, vohom in kinestetičnimi občutki. Z vodeno mentalno predstavo kraja, ki v nas vzbuja občutek varnosti, omogočamo hitro umiritev in sprostitev in večanje občutka varnosti oziroma zmanšanje občutka ogroženosti in strahu. Za to pa ne potrebujete nikakršnega predznanja, saj vas bom skozi celoten proces vodila jaz.

Sproščanje bomo izvajali na tleh. Blazine in dekice imamo, lahko pa prinesete svoje. Priporočamo udobna oblačila in pijačo (vodo).

Urico sproščanja bo vodila Manca Kodrič, magistrica zakonskih in družinskih študij ter sistemska družinska psihoterapevtka. Diplomirala je na področju psihoterapevtske znanosti na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. Po diplomi je nadaljevala z magistrskim študijem psihoterapije. Vzporedno ob študiju psihoterapije je vpisala specialistični študij sistemske družinske terapije na Inštitutu za psihoterapijo v Ljubljani. Kasneje je zaključila še magistrski študij Zakonskih in družinskih študij na Teološki fakulteti v Ljubljani. Za seboj ima tudi dodatno izobraževanje za psihoterapijo otrok in mladostnikov ter AAMET certifikat za prvo stopnjo izobraževanja iz tehnike čustvenega osvobajanja(EFT oziroma tapkanje). Kot psihoterapevtka sodeluje tudi s Centrom za socialno delo Koper.

Cena: 10 evrov. Če pridete v paru, je cena za oba skupaj 15 evrov.
Število udeležencev: Najmanj 6, največ 14. Ob premajhnem številu prijavljenih bomo urico izvedli v drugem terminu.
Prijave in informacije: v prostorih Kinetic studia oziroma na 040 553 316 ali info(at)kinetic-studio.si ali Manca Kodrič na 040 683 459 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316