Menu

Praktična delavnica Z AROMATERAPIJO V POMLAD

V nedeljo 19.aprila 2015 ob 18. uri vas vabimo na 3-urno aromaterapevtsko delavnico, kjer boste spoznali, kako preprosto, naravno, zabavno in dišeče je iz eteričnih olj in drugih naravnih sestavin izdelati naravne izdelke, s katerimi si lahko olepšate pomladne dni. Vsak udeleženec bo prejel 4 izdelke (dišečo meglico, glineno masko, masažno olje in kremo za obraz), ki jih bomo skupaj izdelali. Delavnica bo potekala v Kinetic Studiu na Ogrlici v Kopru, vodila jo bo Marta Kralj, aromaterapevtka.

Popust za zgodnje prijave.

Daljša predstavitev:
kdaj: nedelja, 19. april 2015 od 18:00 do 21:00
kje: Kinetic studio, Ferrarska 10 (Ogrlica), KOPER
cena in popusti: polna cena 50 eur, za prijave do vključno 11.4.2015 je cena 40 eur
prijave in informacije: info@ kinetic-studio.si, 031/619 023 (Marta)
Število udeležencev je omejeno (max. 10).

Poleg prebujanja narave v vsem njenem cvetočem razkošju, pomlad prinaša tudi potrebo po razstrupljanju in vitalizaciji telesa, pogosto pa se v tem času prehoda med hladnim in toplim delom leta zajame tudi spomladanska utrujenost.

Tokrat se bomo posvetili izdelavi nekaterih aromaterapevtskih izdelkov, s katerimi si lahko preprosto, naravno, zabavno in dišeče pomagamo in si olepšamo pomladne dni.

Kaj bomo delali?
- preganjali spomladansko utrujenost z izdelavo optimistične dišeče meglice;
- pomagali telesu, da se razstrupi in vitalizira z izdelavo čistilne maske za obraz in poživljajočega masažnega olja za telo (ena od sestavin je tudi znana kot “čudežno zdravilo” za odpravljanje celulita in strij);
- se pripravili na vse več sončnih žarkov s pomladno kremo za obraz
- in spoznali še nekaj koristnih aromaterapevtskih nasvetov.

Predstavljeni bodo osnovni postopki in recepti, ki jih bodo udeleženci lahko prilagodili svojim potrebam in željam (v skladu z nasveti voditeljice). Vsak udeleženec bo prejel 4 izdelke (ki jih bomo izdelali na delavnici) in kratko skripto.

Aromaterapija je oblika komplementarne terapije, ki z uporabo eteričnih olj, hladno stiskanih maščobnih olj, hidrolatov (cvetnih vodic) in drugih naravnih sestavin holistično vpliva na izboljšanje človekovega počutja.

Delavnico vodi Marta Kralj, aromaterapevtka, voditeljica tečajev sprostitve in zdravilnih meditacij.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316