Menu

PRIPRAVE NA POLETJE / 90-DNEVNI PROGRAM OSEBNE PREOBRAZBE

PRIPRAVE NA POLETJE                  
KORAK ZA KORAKOM DO ODLIČNE FORME
90-DNEVNI PROGRAM OSEBNE PREOBRAZBE
13. marec – 13. junij 2015

Začetno srečanje v petek 13.3. ob 19.30


Zakorakajte v poletje v svoji najboljši formi do sedaj - z zdravim telesom, dobrim počutjem in nasmehom na obrazu. Naložba v lastno zdravje in dobro počutje je najboljša naložba, ki jo lahko naredimo. Pri napornem tempu življenja pa na to vse prevečkrat pozabimo in skrb zase postavljamo na stranski tir.
90-dnevni program osebne preobrazbe ponuja na enem mestu vse, kar potrebujete za trajne spremembe, ki ne bodo vidne samo na zunaj, temveč jih boste občutili v sebi ter tako dobili motivacijo za ohranjanje novo osvojenih navad.
Razgiban program zajema tri glavna področja: vadbo, zdravo prehrano in sprostitvene tehnike. Za tiste, ki bi želeli svojo preobrazbo še nadgraditi, pa bodo na voljo tudi številne dodatne možnosti za dosego želenih rezultatov (urejanje pričeske, stilsko svetovanje, ličenje ter razvajanje z naravno kozmetiko in masažami).
V treh mesecih boste na tedenskih vadbenih programih pod strokovnim vodstvom izoblikovali in okrepili svoje telo. Na skupinskih srečanjih, kjer bomo vsakokrat obravnavali novo izbrano temo, pa se boste naučili postopoma uvesti bolj zdrave prehranjevalne navade. Za začetek boste svojemu telesu privoščili pravi oddih z razstrupljevalnim programom, ki bo vaše telo očistil strupov in vzpodbudil pretok sveže energije, ki jo boste izkoristili za svojo preobrazbo. Naučili se bomo izbrati in pripraviti hrano, ki je za vas optimalna ter ta način prehranjevanja ohraniti v vsakdanjem življenju (v službi, na poti, na zabavah).
Naučili se boste postavljati dosegljive cilje in proslavljati svoj napredek, poleg tega pa se boste v sklopu delavnic seznanili z različnimi sprostitvenimi tehnikami, kot so dihalne vaje, obrazna joga in gong kopel, ki vam bodo pomagale pri obvladovanju stresa.
Da bodo rezultati še boljši, dejavnosti pa bolj prijetne, se bo del aktivnosti odvijal na prostem, kjer bomo izkoristili blagodejno energijo sončnih žarkov.
Pogoj za udeležbo je le želja po spremembi, za vse ostalo poskrbimo mi.
Vadbo joge in NIA tehnike ter dihalne vaje vodi Larisa Levac, inštruktor FZS, pilates in body tehnike in certificiran joga inštruktor, učiteljica Pravljične joge, Blubelt NIA Teacher in NIA 5 Stages teacher, certificirana inštruktorica Hooping vadbe.
Skozi prehranski del programa vas bo spremljala Sara Jager, ki je svoje znanje pridobljeno med študijem na Institute for Integrative Nutrition, največji šoli za nutricizem na svetu, združila z izkušnjami zbranimi na različnih koncih sveta in veseljem do dela z ljudmi.
Predstavitveno delavnico obrazne joge vodi Barbara Lenček Klepač, vižazistka, maskerka in inštruktorica obrazne joge z dolgoletnimi izkušnjami na področju nege in lepote.
Več o izvajalkah si lahko preberete na spletni strani pod zavihkom EKIPA.
Cena:
Plačilo v enkratnem znesku = 280 eur
Mozno plačilo na tri obroke 100 eur /mesec = 300 eur
Cena vključuje redno vadbo in tedenska srečanja, predstavitvene delavnice joge, NiA tehnike, obrazne joge, dihalnih vaj, kuharsko delavnico, predstavitev kozmetike in voden izlet v naravo.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316