Menu

PRIPRAVE NA POLETJE / 90-DNEVNI PROGRAM OSEBNE PREOBRAZBE

PRIPRAVE NA POLETJE                  
KORAK ZA KORAKOM DO ODLIČNE FORME
90-DNEVNI PROGRAM OSEBNE PREOBRAZBE
13. marec – 13. junij 2015

Začetno srečanje v petek 13.3. ob 19.30


Zakorakajte v poletje v svoji najboljši formi do sedaj - z zdravim telesom, dobrim počutjem in nasmehom na obrazu. Naložba v lastno zdravje in dobro počutje je najboljša naložba, ki jo lahko naredimo. Pri napornem tempu življenja pa na to vse prevečkrat pozabimo in skrb zase postavljamo na stranski tir.
90-dnevni program osebne preobrazbe ponuja na enem mestu vse, kar potrebujete za trajne spremembe, ki ne bodo vidne samo na zunaj, temveč jih boste občutili v sebi ter tako dobili motivacijo za ohranjanje novo osvojenih navad.
Razgiban program zajema tri glavna področja: vadbo, zdravo prehrano in sprostitvene tehnike. Za tiste, ki bi želeli svojo preobrazbo še nadgraditi, pa bodo na voljo tudi številne dodatne možnosti za dosego želenih rezultatov (urejanje pričeske, stilsko svetovanje, ličenje ter razvajanje z naravno kozmetiko in masažami).
V treh mesecih boste na tedenskih vadbenih programih pod strokovnim vodstvom izoblikovali in okrepili svoje telo. Na skupinskih srečanjih, kjer bomo vsakokrat obravnavali novo izbrano temo, pa se boste naučili postopoma uvesti bolj zdrave prehranjevalne navade. Za začetek boste svojemu telesu privoščili pravi oddih z razstrupljevalnim programom, ki bo vaše telo očistil strupov in vzpodbudil pretok sveže energije, ki jo boste izkoristili za svojo preobrazbo. Naučili se bomo izbrati in pripraviti hrano, ki je za vas optimalna ter ta način prehranjevanja ohraniti v vsakdanjem življenju (v službi, na poti, na zabavah).
Naučili se boste postavljati dosegljive cilje in proslavljati svoj napredek, poleg tega pa se boste v sklopu delavnic seznanili z različnimi sprostitvenimi tehnikami, kot so dihalne vaje, obrazna joga in gong kopel, ki vam bodo pomagale pri obvladovanju stresa.
Da bodo rezultati še boljši, dejavnosti pa bolj prijetne, se bo del aktivnosti odvijal na prostem, kjer bomo izkoristili blagodejno energijo sončnih žarkov.
Pogoj za udeležbo je le želja po spremembi, za vse ostalo poskrbimo mi.
Vadbo joge in NIA tehnike ter dihalne vaje vodi Larisa Levac, inštruktor FZS, pilates in body tehnike in certificiran joga inštruktor, učiteljica Pravljične joge, Blubelt NIA Teacher in NIA 5 Stages teacher, certificirana inštruktorica Hooping vadbe.
Skozi prehranski del programa vas bo spremljala Sara Jager, ki je svoje znanje pridobljeno med študijem na Institute for Integrative Nutrition, največji šoli za nutricizem na svetu, združila z izkušnjami zbranimi na različnih koncih sveta in veseljem do dela z ljudmi.
Predstavitveno delavnico obrazne joge vodi Barbara Lenček Klepač, vižazistka, maskerka in inštruktorica obrazne joge z dolgoletnimi izkušnjami na področju nege in lepote.
Več o izvajalkah si lahko preberete na spletni strani pod zavihkom EKIPA.
Cena:
Plačilo v enkratnem znesku = 280 eur
Mozno plačilo na tri obroke 100 eur /mesec = 300 eur
Cena vključuje redno vadbo in tedenska srečanja, predstavitvene delavnice joge, NiA tehnike, obrazne joge, dihalnih vaj, kuharsko delavnico, predstavitev kozmetike in voden izlet v naravo.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316