Menu

GoRebirthing/previbriraj in predihaj se/vstop v prebujanje narave notranje in zunanje

GoRebirthing / previbriraj in predihaj se / vstop v prebujanje narave notranje in zunanje/

 V soboto, 28. marec ob 19.00h bo Kinetic Studio gostil Špelo Cvetko z njenim unikatnim GoRebirthing-om.
Prispevek 25 eur.


Moočna antistres delavnica, ter učenje o kreiranju, s pomočjo vibracij zvoka in dihalnih tehnik. TOKRAT BOMO DRUGI DEL PREDIHALI OB ŠAMANSKIH INSTRUMENTIH, ki jih bom v živo igrala in ob njih pela.
Vsak nov spust na "galaktično" potovanje vase s pomočjo zvoka in diha,
nas očiščuje in osvobaja, da se vse bolj doživljamo izvorno.
Smo zavest, ki lahko kreira svoje izkušnje.

Dobrodošli. Špela Laela

Začne se z vpogledom v Tarot/ ozaveščanje stanja tukaj in sedaj. Nato se predamo valujočim vibracijam Gong Zvočne kopeli, ki nas popelje v notranje plasti našega bitja. Na koncu pride do zlitja, do notranje tišine. Po zvočni kopeli v tišini vsrkavamo njene blagodejne učinke, doživlja novo doseženo stanje, mir, polnost.
Meditacijska tehnika sprostitve s pomočjo vibracij zvoka, ki se ustvari z različnimi meditacijskimi glasbili vključuje Gong, ki je ključnega pomena med njimi, je najmočnejše zvočno orodje z največjim razponom tonov in vibracij. Zvok, ki nastaja ob igranju nanj, poslušalce povede v drugačen svet. Rezultat je edinstvena izkušnja, po kateri se počutimo prerojeno, lahkotno, umirjeno in sveže.
Drugi del: Šamaski rebirthing. Ob ritmih šamanskih instrumentov in vokala se bomo povezovali s svojo divjo naravo, poklicali svoje totemske živali za podporo in ojačanje manifestacije. Prinaša močne transformacije, osvobajanje globokih podzavestnih travm, blokad... Z zavestnim posebnim načinom dihanja ustvarimo močan pretok energije v telesu. Delo na sebi je neophodno za zdravo, vitalno bivanje. Da lahko v katerihkoli okoliščinah čutiš sebe in se imaš rad in se odločaš, katero smer boš izbral.

Špela Laela Cvetko je dejavna na področju raziskovanja zavesti in umetnosti. Ustvarjalno raziskovanje, potovanje v globine biti z različnimi pristopi je način njenega delovanja. Njeno senzitivnost za vibracijo izraža skozi vokal, s katerim popelje v drugo stanje zavedanja, ustvarja notranje premike. Pravtako z zvočnimi gong kopelimi, intuitivno vodenimi dihalnimi in meditacijami ozaveščanja. Izvaja ritual Ognja, ritual sv. Medicine/skupinske in individualna vodenja masaže Poezija dotika opolnomoča ljudi z Acess Bars Consciousness tehniko. Špela Laela je intuitivna terapevtka, v osnovi umetnica, kar se kaže v njenem izrazu, dejavnostih.

Vabljeni v izkušnjo teh potovanj samoraziskovanja!

Prinesite steklenico z vodo, podlogo za udobno ležanje, odejo za pokrit, blazino.
Prijave na: 051 312 177

Dobrodošli na Access Consciousness terapijo kreacije. Takrat, ko se vaš um omakne s poti, postanete kot bitje svobodni, da se lahko začnete igrati. Access Bars
40 min/35 eur, naročite se na 051 312 177 Špela Laela/izvajam v Kinetic Studiu Koper, ali po dogovoru na vašem domu.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316