Menu

GoRebirthing/previbriraj in predihaj se/vstop v prebujanje narave notranje in zunanje

GoRebirthing / previbriraj in predihaj se / vstop v prebujanje narave notranje in zunanje/

 V soboto, 28. marec ob 19.00h bo Kinetic Studio gostil Špelo Cvetko z njenim unikatnim GoRebirthing-om.
Prispevek 25 eur.


Moočna antistres delavnica, ter učenje o kreiranju, s pomočjo vibracij zvoka in dihalnih tehnik. TOKRAT BOMO DRUGI DEL PREDIHALI OB ŠAMANSKIH INSTRUMENTIH, ki jih bom v živo igrala in ob njih pela.
Vsak nov spust na "galaktično" potovanje vase s pomočjo zvoka in diha,
nas očiščuje in osvobaja, da se vse bolj doživljamo izvorno.
Smo zavest, ki lahko kreira svoje izkušnje.

Dobrodošli. Špela Laela

Začne se z vpogledom v Tarot/ ozaveščanje stanja tukaj in sedaj. Nato se predamo valujočim vibracijam Gong Zvočne kopeli, ki nas popelje v notranje plasti našega bitja. Na koncu pride do zlitja, do notranje tišine. Po zvočni kopeli v tišini vsrkavamo njene blagodejne učinke, doživlja novo doseženo stanje, mir, polnost.
Meditacijska tehnika sprostitve s pomočjo vibracij zvoka, ki se ustvari z različnimi meditacijskimi glasbili vključuje Gong, ki je ključnega pomena med njimi, je najmočnejše zvočno orodje z največjim razponom tonov in vibracij. Zvok, ki nastaja ob igranju nanj, poslušalce povede v drugačen svet. Rezultat je edinstvena izkušnja, po kateri se počutimo prerojeno, lahkotno, umirjeno in sveže.
Drugi del: Šamaski rebirthing. Ob ritmih šamanskih instrumentov in vokala se bomo povezovali s svojo divjo naravo, poklicali svoje totemske živali za podporo in ojačanje manifestacije. Prinaša močne transformacije, osvobajanje globokih podzavestnih travm, blokad... Z zavestnim posebnim načinom dihanja ustvarimo močan pretok energije v telesu. Delo na sebi je neophodno za zdravo, vitalno bivanje. Da lahko v katerihkoli okoliščinah čutiš sebe in se imaš rad in se odločaš, katero smer boš izbral.

Špela Laela Cvetko je dejavna na področju raziskovanja zavesti in umetnosti. Ustvarjalno raziskovanje, potovanje v globine biti z različnimi pristopi je način njenega delovanja. Njeno senzitivnost za vibracijo izraža skozi vokal, s katerim popelje v drugo stanje zavedanja, ustvarja notranje premike. Pravtako z zvočnimi gong kopelimi, intuitivno vodenimi dihalnimi in meditacijami ozaveščanja. Izvaja ritual Ognja, ritual sv. Medicine/skupinske in individualna vodenja masaže Poezija dotika opolnomoča ljudi z Acess Bars Consciousness tehniko. Špela Laela je intuitivna terapevtka, v osnovi umetnica, kar se kaže v njenem izrazu, dejavnostih.

Vabljeni v izkušnjo teh potovanj samoraziskovanja!

Prinesite steklenico z vodo, podlogo za udobno ležanje, odejo za pokrit, blazino.
Prijave na: 051 312 177

Dobrodošli na Access Consciousness terapijo kreacije. Takrat, ko se vaš um omakne s poti, postanete kot bitje svobodni, da se lahko začnete igrati. Access Bars
40 min/35 eur, naročite se na 051 312 177 Špela Laela/izvajam v Kinetic Studiu Koper, ali po dogovoru na vašem domu.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316