Menu

Sprejemam obilje draga moja podzavest

Datum in ura
Datum - 21/11/2014
20:00 - 22:00

Location
Kinetic Studio

Bližamo se koncu leta, času polnih želja in odpuščanju starega. Duhovno in materialno obilje je nekaj kar si večina ljudi želi. A žal naša podzavest je polna drugačnih vzorcev in predstav o tem. Si ga zaslužimo? Smo ga vredni? Je obilje pokvarjeno? Slabo? Uničuje ljudi? Kako so vam kot otroku predstavili finančno energijo? Ste naučeni, da morate vedno varčevati in trdo delati, ker drugače ga ne bo? Da je v redu, samo če ga je dovolj zgolj za preživetje? .......ipd

Vse te afirmacije, ste poslušali leta in leta. Vaša podzavest jih je prevzela za svoje in čeprav se vi na vse pretege trudite, da bi si finančno olepšali življenje, ni napredka. Zakaj? Kar vaša podzavest pošilja v vesolje, to dobite. Torej, je potrebno tam narediti čistko in spremeniti signal. Kako ?

Na petkovi meditaciji vam bom pokazala, kaj lahko sami zavestno naredite, da prikličete in odprete vrata vesolju. V sami meditaciji, pa se bomo poglobili v podzavest in sidrali nove afirmacije, ki jih boste nato pridno brali še naprej vsak dan doma. Kar ponavljamo 21 dni zaporedoma, postane rutina, se globoko vsidra v podzavest.

Vesolje ima neomejene količine materialnega in duhovnega obilja za vse. Dovolite si ga sprejeti!

Ne zamudite te izjemne priložnosti, se vidimo v petek

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316