Menu

Sprejemam obilje draga moja podzavest

Datum in ura
Datum - 21/11/2014
20:00 - 22:00

Location
Kinetic Studio

Bližamo se koncu leta, času polnih želja in odpuščanju starega. Duhovno in materialno obilje je nekaj kar si večina ljudi želi. A žal naša podzavest je polna drugačnih vzorcev in predstav o tem. Si ga zaslužimo? Smo ga vredni? Je obilje pokvarjeno? Slabo? Uničuje ljudi? Kako so vam kot otroku predstavili finančno energijo? Ste naučeni, da morate vedno varčevati in trdo delati, ker drugače ga ne bo? Da je v redu, samo če ga je dovolj zgolj za preživetje? .......ipd

Vse te afirmacije, ste poslušali leta in leta. Vaša podzavest jih je prevzela za svoje in čeprav se vi na vse pretege trudite, da bi si finančno olepšali življenje, ni napredka. Zakaj? Kar vaša podzavest pošilja v vesolje, to dobite. Torej, je potrebno tam narediti čistko in spremeniti signal. Kako ?

Na petkovi meditaciji vam bom pokazala, kaj lahko sami zavestno naredite, da prikličete in odprete vrata vesolju. V sami meditaciji, pa se bomo poglobili v podzavest in sidrali nove afirmacije, ki jih boste nato pridno brali še naprej vsak dan doma. Kar ponavljamo 21 dni zaporedoma, postane rutina, se globoko vsidra v podzavest.

Vesolje ima neomejene količine materialnega in duhovnega obilja za vse. Dovolite si ga sprejeti!

Ne zamudite te izjemne priložnosti, se vidimo v petek

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316