Menu

Sprejemam obilje draga moja podzavest

Datum in ura
Datum - 21/11/2014
20:00 - 22:00

Location
Kinetic Studio

Bližamo se koncu leta, času polnih želja in odpuščanju starega. Duhovno in materialno obilje je nekaj kar si večina ljudi želi. A žal naša podzavest je polna drugačnih vzorcev in predstav o tem. Si ga zaslužimo? Smo ga vredni? Je obilje pokvarjeno? Slabo? Uničuje ljudi? Kako so vam kot otroku predstavili finančno energijo? Ste naučeni, da morate vedno varčevati in trdo delati, ker drugače ga ne bo? Da je v redu, samo če ga je dovolj zgolj za preživetje? .......ipd

Vse te afirmacije, ste poslušali leta in leta. Vaša podzavest jih je prevzela za svoje in čeprav se vi na vse pretege trudite, da bi si finančno olepšali življenje, ni napredka. Zakaj? Kar vaša podzavest pošilja v vesolje, to dobite. Torej, je potrebno tam narediti čistko in spremeniti signal. Kako ?

Na petkovi meditaciji vam bom pokazala, kaj lahko sami zavestno naredite, da prikličete in odprete vrata vesolju. V sami meditaciji, pa se bomo poglobili v podzavest in sidrali nove afirmacije, ki jih boste nato pridno brali še naprej vsak dan doma. Kar ponavljamo 21 dni zaporedoma, postane rutina, se globoko vsidra v podzavest.

Vesolje ima neomejene količine materialnega in duhovnega obilja za vse. Dovolite si ga sprejeti!

Ne zamudite te izjemne priložnosti, se vidimo v petek

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316