Menu

SVET UMA, svet misli – vikend delavnica

Kdaj: 15.11.2014, od 9-17h in 16.11.2014 od 9-17h
Kje: Kinetic Studio, Ferrarska 10, Koper
Kaj: DELAVNICA

Najprej je bila misel. Vse kar imamo ali nimamo, vse kar smo ali nismo je tako ali drugače povezano z našim umom in našimi mislimi.

KOPER: 15. in 16. November od 9h do približno 17h.

NAMEN: Da bi razumeli delovanje uma, da bi razumeli, kje in zakaj se stvari zatikajo, da bi spoznali mehanizme, s pomočjo katerih lahko pridobimo "nadzor" nad mislijo. Da bi se "nastavili" na svetle misli, na misli, ki delujejo v naše dobro, na misli, ki nas odrešujejo iz globokih brezen in jam težkih misli.

Človek je stvarnik in misel je najvišji nivo stvarjenja.

SVET UMA (6), mentalna prepričanja, zamisli, kakovost mišljenja, jasnost in usmerjenost uma, mentalni fokus, miselna kreacija, Veter, Meči. Um v službi človeka, čistost misli, obvladovanje uma. Reprogramiranje vseh 10 nivojev zavesti mentalnega sveta, sveta Mečev skozi meditacijo. (15-16.11.2014)

Delavnice Izvaja: mag Peter Černe (Center Revitalizacije) v Kinetic Studio, Ferrarska 10, KOPER

Dodatne informacije in obvezne prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; 041 320 127. Prispevek za vikend delavnico: 85€. Število mest je omejeno na 15.

Delavnice ki sledijo:

SVET ČUSTEV (3), čustveni izraz zavesti, čustva kot gonilna sila kreacije, Čaše, Voda, Ženska. Čustveno psihološki dejavniki, ki vplivajo na odzive naših čustev. Čustva v službi Človeka, svetla čustva, čustveno mojstrstvo. Reprogramiranje vseh 10 nivojev zavesti čustvenega sveta, sveta Čaš skozi meditacijo. (13-14.12.2014)
DUHOVNI SVET (2), kakovost vpogleda, vizije, zaznavanja, energije, življenjskosti, intuicije, duhovni fokus, Palice, Ogenj, Moški. Obvladovanje Duha, duhovno mojstrstvo. Reprogramiranje vseh 10 nivojev zavesti duhovnega sveta, sveta Palic skozi meditacijo. 10-11.1.2015
POTI MODROSTI (22), poti pretoka energije za materializacijo, manifestacijo, ognjeni meč, kača modrosti. Izivi in darovi na poti kreacije in manifestacije za vsako pot modrosti. Poti modrosti povezujejo energijske centre Drevesa življenja. Spoznavanje poti modrosti skozi človeško telo. Trije stebri Levi, Desni in Centralni, Pomen in razumevanje dualnosti, razlaga skozi drevo življenja. Ko se Moški in Ženska združita nastane tretje Otrok, ravnovesje, Center, MIR in blaženost trenutka. Meditacija za odpiranje vseh 22 poti modrosti, pretokov, ki omogočajo, da se energija spušča skozi nas v manifestacijo, v materializacijo, v fizično realnost. 7-8.2.2015

Delavnice so neodvisne. Lahko se udeležite tudi samo tistih, ki vas posebej zanimajo. Z reprogramiranjem sebe lahko spremenimo našo fizično resničnost. Ko razumemo te modrosti, pričnemo razumevati življenje in ga usmeriti tako, da bo v naše veselje in zadovoljstvo.

Delavnice Izvaja: mag Peter Černe (Center Revitalizacije) v Kinetic Studio, Ferrarska 10, Koper

Dodatne informacije in obvezne prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; 041 320 127

Prispevek za vikend delavnico: 85€. Število mest je omejeno na 15.

Da bi spoznali seimagesCADA4EGQbe, da bi razumeli življenje, da bi ozdravili.

Zdravje in obilje, čiste misli, svetla čustva, duhovna jasnost, poti modrosti.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316