Menu

ACROYOGA - um, dih in telo v dvoje

Acroyoga je igra, kjer skozi položaje v paru raziskujemo dimenzije zaupanja, gibanja in kontakt. Uči nas, kako se sprostiti, prisluhniti inteligenci telesa, kako voditi in biti voden, kako biti prisoten in slišati drugega. Vsako srečanje pri acroyogi je dragocena izmenjava skozi katero se učimo dinamike razmerji in iskanja ravnotežja.

Na delavnici se boste spoznali osnovne zakonitosti acroyoge - kako biti super stabilna baza, lahek in okreten letalec ter zanesljiv in čuječ spoter (opazovalec in pomočnik). Acroyoga je igrivo zabavno gibanje, ki vam v sproščenem in varnem okolju ponuja prostor za raziskovanje zaupanja, komunikacije, volje, odgovornosti in sodelovanja.

Predznanje ni potrebno, je pa zaželjeno, da ste odprti za:
- ozaveščanje potencialov svojega telesa (če lahko normalno stojite na nogah, ne bi smelo biti dosti težje na svojih stopalih držati nekoga drugega)
- nove perspektive prostora okrog sebe (obrnjeni na glavo, boste na svet gledali drugače)
- premagovanje svojih strahov in zadržkov (ko izraziš kaj potrebuješ se vedno najde pot)

Za vse, ki se želite spoznati z acroyogo ali obnoviti znanje. Pridite sami ALI s partnerjem. Predhodne izkušnje z jogo ali akrobatiko niso potrebne!*

Delavnico bo vodila Eva Brovinsky, začetnica te vadbe pri nas, ambasadorka AcroYoge® v Sloveniji ter maserka tajske masaže.

Sobota, 8.november od 16.30 do 19.30 ure
Lokacija: Kinetic studio, Ferrarska ul. 10, Koper

Cena delavnice je 20€ oz. 15€ na osebo, če pridete v paru.
Prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Več informacij na letecajoga.org in FB Leteča joga

*Čeprav je vadba acroyoge primerna za vse, je sama intenzivnost srednje zahtevna, zato vam prepuščamo presojo ali ste fizično in zdravstveno pripravljeni na takšno aktivnost.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316