Menu

čustva - motivacijska energija telesa

Dušan Donko je slovenski učenec Velikega mojstra You Xuande ter s tem 15. generacije Xuanwu šole notranjih borilnih veščin Wudang. Njegovo daoistično ime You Lishan (ime simbolizira duhovni dosežek).

V Sloveniji Dušan Donko že vrsto let poučuje široko paleto veščin iz zbirke daoistične metafizike; Klasični Feng Shui, Bazi astrologijo, Zi Wei Do Shu - astrologija zvezde Severnice, Yijing, Branje obraza, Branje dlani, Qi gong, Wudang taiji, dao jogo Dao yin, samokultivacijo spolne energije, meditacijo, metode samozdravljenja ter o zeliščih in zdravilni prehrani.

Predsednik društva za krepitev telesa, uma in duha, Tao In je prav tako diplomant Mastery Academy of Chinese Metaphysics. Skozi program Šole življenja in večne mladosti že 13 leto izobražuje posameznike, ki želijo spoznati bodisi dao modrosti o naravnih zakonih, bodisi dopolniti življenjsko moč, zdravje ali duhovno vitalnost.

 

ČUSTVA - prebudimo samospoštovanje in samonadzor

 

Kako pa kaj Vaša čustva? Se velikokrat razjezite, se težko umirite, preveč razmišljate, se ne spoštujete dovolj,...? Imajo čustva pod kontrolo Vas, ali jih imate pod kontrolo Vi? Si želite umirjeno, srečno življenje, pa Vam čustva ne dovolijo? Ja čustveno življenje je najdražje življenje.

Zdravo čustveno izražanje človeka ima dva prvobitna elementa, ki sta znak naravne samodescipline:

* Prirojena kakovost samonadzora
* Prirejeno samospoštovanje

Prirojen samonadzor in samospoštovanje sta ukoreninjena v jasnosti. Jasnost se razkriva kot umirjena notranja sreča in radost, medtem ko je trajajoča in popolnoma neodvisna od zunanjih pogojev in okoliščin. Samonadzor in samospoštovanje združeno se kažeta kot sposobnost, da se zavedamo, da smo zaznavni do vseh prekoračitev ali kršenj proti sebi, drugim, vsemu,...Ti temelji in prirojeni kakovosti naše resnične narave je potrebno neprestano kultivirati, tako da ostanejo neprizadeti ali poškodovani s strani umetnih in zunanjih vplivov.

SI ŽELITE V VAŠE ŽIVLJENJE POVRNITI :

* samospoštovanje
* samonadzor
* radost
* veselje, ljubezen
* čustveno jasnost
* življensko energijo
* družbeni status,...
* ter nasplošno zaživeti v čustvenem miru

V tem primeru, je ta delavnica prava za Vas

Zaživite v absolutni radosti ter zaplavajte v življenje z nasmeškom na obrazu ter v Vašem srčku :)

Delavnice za um in telo
4 urne delavnice s predavanjem in vadbo za spremembo in nadgradnjo na ključnih
življenskih področjih, ki sestavljajo formulo za zdravje in uspeh.
Delavnice vodi taoistični mojster ter učitelj zdravja, dolgoživosti in uspešnosti,
Dušan Donko

 

kdaj: 14.11.2014 od 17 do 21 ure

kje: Kinetic Studio, Ferrarska 10, Koper

Kontaktna oseba, kontaktni e-naslov

Tiva Svetina, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316