Menu

V.I.P. Dance Company

 Break dance (= prelomiti, zlomiti) je oblika plesa, ki se je v 80ih letih razvila na ulicah Bronxa v Ameriki in osvojila ves svet. Je umetnost in hkrati tudi šport, ki se ga na zabaven način postopoma, korak za korakom, učimo ob spremljavi “soul funky” glasbe. Zadnje čase je naraslo zanimanje tudi med dekleti. Vzporedno z učenjem figur razvijamo prav vse motorične sposobnosti: moč, gibljivost, ravnotežje, preciznost, hitrost, vzdržljivost in koordinacijo. Prav zato je ples tako atraktiven publiki, hkrati pa spodbuja kreativnost posameznika, saj je ples brez pravil! Znano je tudi, da plesalci, ko osvojijo začetne prepreke, s plesom izražajo samega sebe. Učile vas bodo zvezde skupine Go-Breakers!

Trener:Tomi Činej
OSNOVNI - ZAČETNI
Urnik: Ponedeljek in sreda 17:00 - 18:00

Cena: 1 x tedensko 30 eur - 2 x tedensko 40 € / mesec

NADALJEVALNI 
Urnik: Ponedeljek in sreda 18:00 - 19:30

Cena: 55 € / mesec

Začetek tečajev: sreda, 1.10.2014

Hip Hop

Je plesna zvrst, ki danes več ne potrebuje posebne predstavitve. Hip hop je ples, je glasba, je življenjski stil, ki navdušuje mlade in tiste, ki so mladi po srcu. Hip hoparji so carji, legende, oni so kul, imajo stil:) Z besedno zvezo Hip Hop ne označujemo le zvrst modernega plesa - to je namreč tudi kulturno gibanje, ki se je pričelo v getih v New Yorku. V vrhunski obliki gre za virtuozno obvladanje gibanja svojega telesa v določenem ritmu, ki ga navadno spremlja Hip Hop glasba, in gre za istočasno usklajenostjo s soplesalci,. Gre tudi za izražanje karakterja vsakega posameznika. Plesne korake hip hop-a redno spremljamo na televiziji, v klubih in na odrih. Postanite IN, ter zaplešite in osvojite odre plesnega sveta tudi vi!

Trener: Tomi Činej

Urnik: pon in sre:16:00 - 17:00

Cena: 1 x tedensko 30 eur - 2 x tedensko 40 € / mesec

Začetek tečajev: sreda, 1.10.2014

SPLETNA VPISNICA - KLIKNI

Lahko se nam pridružite kadarkoli med letom!  Prvi trening zaston!

Vsak, ki se vpiše k nam na vadbe mora plačati letno članarino ŠKP kluba V.I.P., ki znaša 15 € / leto, in jo tudi vsako leto podaljšati.

Cene ne vsebujejo DDV na osnovi 5. in 12. točke 42. člena zakona o davku na dodatno vrednost (ZDDV-1).

GOLDEN SPONSOR:

The professional art of dance
dance school – dance showcase – dance animation – event organization

For any further information please contact us at
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., call 00386 40 600 006 or visit our page www.vipdance.si
It will be our pleasure to answer all your questions.

 

 

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316