Menu

Predstavitvena meditacija/brezplačna

Predstavitvena meditacija

Datum - 05/09/2014
Ura - 20:00 - 21:30

Z septembrom se moje vodene meditacije selijo in združujejo s Kinetic studiom. Skupaj z Lariso, ki vodi studio, bova združile moči, znanje, energijo in vam tako kot smo do sedaj vsaka na svojem področju, dajale le najboljše . Energije v tem studiu so božanske in verjamem, da bomo z medsebojno združitvijo prispevali k še hitrejšemu širjenju svetlobe in povezovanju ljudi.
V Kinetic studiu potekajo od 3.9.14 do 10.9.14 dnevi odprtih vrat. Predstavitvena meditacija bo v petek ob 20-h. Pogovarjali se bomo o tehnikah meditacije, njenemu namenu, kaj lahko z redno meditacijo dosežemo in še in še. Poleg teoretičnih informacij, bomo v pol urni meditaciji z Nadangelom Sophia ( nadangel ljubezni), odprli srčno čakro, jo očistili in sprejeli najčistejšo božansko energijo. Kot duše smo na ta planet prišli kot čista brezpogojna ljubezen. Kar še vedno smo. Samo spomniti se moramo.

 

Več iz te kategorije: « Acroyoga mesto pleše »

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316