Menu

DNEVI ODPRTIH VRAT V KINETIC STUDIU OD SREDE 03.09.2014 DO SREDE 10.09.2014

NAJDITE NEKAJ ZASE ZA SVOJE TELO IN DUŠO

 

Pripravili smo vam izbor naših vadb, da boste najhitreje našli tisto svojo, tisto pravo za katero boste kmalu ugotovili, da ne morete brez nje.

Želimo vam, da vas zasvoji, v tolikšni meri, da boste po napornem dnevu komaj čakali, da jo obiščite ali vsaj toliko, da čez teden ne boste zdržali brez nje.

Poleg tega vam dajemo možnost, da ob izmenskem urniku vadbo kombinirate z Jutranjo jogo in NIA Tehniko, ki se odvijajo vsak ponedeljek in sreda v dopoldanskih urah.

Sedaj ni več izgovorov. Imate priložnost, da naredite nekaj zase!

Ekipa Kinetic studia vam želi, da zakorakate z nami v svet novih dimenzij. Pričakujemo vas.

 

 

  PON TOR SRED ČET PET
           
09:00 Jutranja joga   Jutranja joga    
10:30 NIA tehnika   NIA tehnika    
           
17:00   Hooping na Bonifiki   Hooping na Bonifiki Acro joga / delavnica na Bonifiki
           
18:30 NIA tehnika Pilates začetniki NIA tehnika Pilates začetniki Obrazna joga
19:30 Pilates body tehnika Vinjasa joga Pilates body tehnika Vinjasa joga  
20:00         Meditacija
20:30 Joga začetniki   Joga začetniki    
21:00   NIA tehnika   NIA tehnika  
           

 

Več iz te kategorije: « Dušni svetovalec Acroyoga »

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316