Menu

DNEVI ODPRTIH VRAT V KINETIC STUDIU OD SREDE 03.09.2014 DO SREDE 10.09.2014

NAJDITE NEKAJ ZASE ZA SVOJE TELO IN DUŠO

 

Pripravili smo vam izbor naših vadb, da boste najhitreje našli tisto svojo, tisto pravo za katero boste kmalu ugotovili, da ne morete brez nje.

Želimo vam, da vas zasvoji, v tolikšni meri, da boste po napornem dnevu komaj čakali, da jo obiščite ali vsaj toliko, da čez teden ne boste zdržali brez nje.

Poleg tega vam dajemo možnost, da ob izmenskem urniku vadbo kombinirate z Jutranjo jogo in NIA Tehniko, ki se odvijajo vsak ponedeljek in sreda v dopoldanskih urah.

Sedaj ni več izgovorov. Imate priložnost, da naredite nekaj zase!

Ekipa Kinetic studia vam želi, da zakorakate z nami v svet novih dimenzij. Pričakujemo vas.

 

 

  PON TOR SRED ČET PET
           
09:00 Jutranja joga   Jutranja joga    
10:30 NIA tehnika   NIA tehnika    
           
17:00   Hooping na Bonifiki   Hooping na Bonifiki Acro joga / delavnica na Bonifiki
           
18:30 NIA tehnika Pilates začetniki NIA tehnika Pilates začetniki Obrazna joga
19:30 Pilates body tehnika Vinjasa joga Pilates body tehnika Vinjasa joga  
20:00         Meditacija
20:30 Joga začetniki   Joga začetniki    
21:00   NIA tehnika   NIA tehnika  
           

 

Več iz te kategorije: « Dušni svetovalec Acroyoga »

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316