Menu

Oživela ulica

KŠOK bo v sredo 27. avgusta 2014, med 20.00 in 24.00 uro, že 15. leto zapored organiziral OŽIVELO ULICO.
Kot vsako leto se bo na Oživeli ulici predstavilo tudi naše društvo Kinetic studio z Nia Tehniko in Hooping vadbo.

Smisel prireditve je oživitev ene najbolj mrtvih, nekoč pa najbolj živih koprskih mestnih ulic – Kidričeve ulice. KŠOK si je oživljanje mestnega jedra zastavil tako, da k sodelovanju povabi različne organizacije, društva in druge ponudnike - lokalne umetnike, performerje in druge, ki se bodo tudi letos predstavljali na ulici.

Letošnjo prireditev boomo popestrili z rojstnodnevno zabavo, saj Klub študentov občine Koper letos praznuje svojo 20. obletnico.

Vabljeni, da oživljate z nami! Vstopnine ni.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

PROGRAM

KIDRIČEVA ULICA:

20.00 - "Društva se predstavijo" - vzdolž ulice se bodo na zanimivih stojnicah predstavila obalna društva

20.00 - dobrodelni srečelov - izkupiček bo namenjen Društvu za nenasilno komunikacijo Koper

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

TITOV TRG:
koncert

20.00 - Dej še'n litro
21.30 - Svinjske Tačke
22.30 - Niet

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

ATRIJ FHŠ:

20.00 - Silent Party

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

MUZEJSKI TRG:

20.00 - gledališka predstava "Zlato jajce"
20.00 - "Ful kul" delavnica za otroke
21.00 - "Risanke imajo fešto"

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

CARPACCIOV TRG:
predstavitve in delavnice plesnih ter športnih društev

20.00 - otvoritev
20.10 - Kinetic Studio - otroški program
20.30 - Twirling in mažoretni klub Lucija
20.45 - Športni Klub Salto
21.00 - Mažoretke Koper
21.25 - Športni klub Flip Piran
21.40 - Kinetic Studio
22.20 - Športno društvo Ko-met
22.30 - Društvo AKS dance studio
22.40 - Nogometno društvo B&W
22.50 - Plesno društvo Art tango
23.05 - Kulturno plesno društvo Moonsun
23.30 - Fitness Bodysense
23.50 - Studio deusa - Pole Dance

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

TAVERNA:

20.00 - praznovanje KŠOK-ovih 20 let
22.00 - presenečenje :)

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

NIA TEHNIKA V gibanju sta telo in um povezana, skozi gib se prosto izraža nezavedno. Zaradi tega je Nia Tehnika izreden način za samospoznavanje. Arhetipske pomensko in energetsko nabite geste spodbujajo odločnost, trdnost, ozaveščenost in moč bojevnika, po drugi plati pa blage, senzualne in igrive gibe, ter trenutke proste improvizacije. Pri Nia Tehniki mi je všeč, da združuje lastnosti Marsa in Venere, elemente borilnih veščin z odločnimi kriki, ki aktivirajo trebušno prepono v povezavi s prizemljeno držo ter odpiranje srca, z gestami darežljivosti in lahkotno »lovljenje metuljčkov«.Telo valovi skozi prostor in čas kakor potopljeno v fluid. Okončine se gibljejo kot veje krošnje v vetru in zajemajo iz zemlje in neba nadosebne moči, jih gojijo in krepijo. Redkokdaj sem tako scela potopljen v ocean etra ali obdan z zapredkom nevidnega elektromagnetizma, ki je živ in otipljiv saj premore silo da me dvigne in ponese v položaje z lahkoto. Ko se doma sklonim, da bi s tal pobral svinčnik, že škripajo sklepi in škrtajo kosti. Pri Nia Tehniki pa segreto kolesje telesa, podmazano s plazmo duha, graciozno preide tudi v zahtevne forme. Izziv, ki ga tehnika predstavlja, je, kako se prepustiti, izvzeti racionalni intelekt in um spojiti s telesom. Seveda se sprva, soočam s koraki,...

Jure Vuga

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316