Menu

Delavnica tehnike prebujanja ob vstopu v novo leto 2014

Delavnica bo potekala v petek 10.01.2014 ob 18h.

To je naše darilo za vse aktivne člane Kinetic Studia v letu 2013 / 2014. Za nečlane je izmenjava 25€.

Manica Irt - MUDRE ROK (vaje za hiter dvig energije) odpirajo, čistijo in energetizirajo čakre in s tem celo telo. Z natančnimi, a vseeno preprostimi in lahkimi gibi in postavitvijo rok, stimuliramo pretok energije preko meridijanov skozi celotno telo, na vseh ravneh. Nivo energije se občutno zviša že po prvem izvajanju vaj. Naše dobro počutje in volja, veselje, ljubezen do življenja pa se dvignejo na višjo raven.

Na ustvarjalni delavnici se seznanimo tudi z Zdravilno meditacijo Enost telesa in Duha (združitev vseh čaker v eno)

Ustvarjalna delavnica je primerna za vse, ki želijo ponovno zaživeti ali trajno ostati v Radosti.

 

Špela Cvetko - GONG ZVOČNA KOPEL je meditacijska tehnika sprostitve s pomočjo vibracij zvoka, pri kateri se udobno leži na mehki podlogi (lahko smo tudi pokriti z odejo). Zvočo kopel se ustvari z različnimi meditacijskimi glasbili. Gong, ki je ključnega pomena med njimi, je najmočnejše zvočno orodje z največjim razponom tonov in vibracij. Zvok, ki nastaja ob igranju nanj, poslušalce povede v drugačen svet. Pričnejo se procesi samozdravljenja in globokega izkustva samega sebe. Globoka sprostitev (t.i. stanje budnega sanjanja) v valovih odnaša strahove, čisti podzavest in te osvobaja negativnih vzorcev, blokad in zastalih energij, ki jih prenašamo iz dneva v dan. Pomaga pri umirjanju uma in sproščanju telesa, saj kopel deluje globinsko in intenzivno na vsako celico v telesu. Ko se um prepusti zvoku, pride do občutka brezčasja, lebdenja... Rezultat je edinstvena izkušnja, po kateri se počutimo prerojeno, lahkotno, umirjeno in sveže.

 

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316