Menu

108 POZDRAVOV SONCU

Naj bo letošnji zaključek in hkrati vstop v novo leto 2014 nekaj posebnega. V svojo bit povabimo novo energijo in dopustimo širitev njene moči sprejemanja  notranjega svet in samozdravljenja.

19.12. 2013 ob 19:30 bomo 108-krat pozdravili sonce

Na vadbi bomo v času cca 90 min izvedli 108 pozdravov soncu A. Med samo prakso poslušajte svoje telo in duha, začutite in dihajte, povežite se z vsemi prisotnimi. Ko vam vadba postane prezahtevna, se mirno namestite v položaj otroka in samo občutite vibracije. Ponovno nadaljujte, ko vam bo spet ustrezalo. Pred vadbo spijte veliko vode.

Ritual bomo razdelili na 4 dele:

ૐ 27 pozdravov, posvečenih prijateljstvu

ૐ 27 pozdravov, posvečenih družinskim vezem

ૐ 27 pozdravov, posvečenih naši biti

ૐ 27 pozdravov, posvečenih univerzumu

S pozdravom soncu bomo očistili in uravnotežili fizično in energetsko telo. 108 je tradicjonalno število kroglic na jogijskem molitvenem venčku - MALI. Število predstavlja osvobojeno, novo energijo. Predstavlja kozmično energijo, praznino in neskončnost v enem. Število 108 ima veliko simbolno in mitološko vrednost. Sestavljeno je iz števila 1, ki simbolizira višjo resnico, 0 ki simbolizira praznino in 8, ki predstavlja koncept neskončnosti.

Sonce je simbol aktivnosti življenja in čiščenja, saj pokuri vse nečistosti - telesne, energetske in mentalne. Z čaščenjem sonca si pridobimo zaščito, blagostanje, bogastvo in povečamo življenjsko moč. Pridobimo si novo energijo, ki jo lahko porabimo za začetek novih projektov.

 

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316