Menu

108 POZDRAVOV SONCU

Naj bo letošnji zaključek in hkrati vstop v novo leto 2014 nekaj posebnega. V svojo bit povabimo novo energijo in dopustimo širitev njene moči sprejemanja  notranjega svet in samozdravljenja.

19.12. 2013 ob 19:30 bomo 108-krat pozdravili sonce

Na vadbi bomo v času cca 90 min izvedli 108 pozdravov soncu A. Med samo prakso poslušajte svoje telo in duha, začutite in dihajte, povežite se z vsemi prisotnimi. Ko vam vadba postane prezahtevna, se mirno namestite v položaj otroka in samo občutite vibracije. Ponovno nadaljujte, ko vam bo spet ustrezalo. Pred vadbo spijte veliko vode.

Ritual bomo razdelili na 4 dele:

ૐ 27 pozdravov, posvečenih prijateljstvu

ૐ 27 pozdravov, posvečenih družinskim vezem

ૐ 27 pozdravov, posvečenih naši biti

ૐ 27 pozdravov, posvečenih univerzumu

S pozdravom soncu bomo očistili in uravnotežili fizično in energetsko telo. 108 je tradicjonalno število kroglic na jogijskem molitvenem venčku - MALI. Število predstavlja osvobojeno, novo energijo. Predstavlja kozmično energijo, praznino in neskončnost v enem. Število 108 ima veliko simbolno in mitološko vrednost. Sestavljeno je iz števila 1, ki simbolizira višjo resnico, 0 ki simbolizira praznino in 8, ki predstavlja koncept neskončnosti.

Sonce je simbol aktivnosti življenja in čiščenja, saj pokuri vse nečistosti - telesne, energetske in mentalne. Z čaščenjem sonca si pridobimo zaščito, blagostanje, bogastvo in povečamo življenjsko moč. Pridobimo si novo energijo, ki jo lahko porabimo za začetek novih projektov.

 

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

"Vinjasa Joga z Lariso je bila ena mojih najboljših odločitev in izkušenj. Dosegla sem boljšo fleksibilnost, pridobila sem več moči in stabilnosti tako fizično, kot duševno."

Judit Todeo

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316