Menu

NIA "Joy Of Movement" - Med nebom in zemljo

NIA Tehnika je nova oblika »plesne vadbe«, ki je nastala z namenom ponovne vzpostavitve in obnovitve med telesom, umom in duhom.

Je način svobodne oblike izražanja, ki vključuje ekspresivnost plesa (Ducan, Jazz, Moderni ples), moč in natančnost borilnih veščin (Tai chi, Teakwondoo, Aikido) ter modrost in umetnost samozdravljenja (Mosche Feldenkrais, Aleksander, Joga).

NIA Tehnika nas nauči popolne predaje glasbi in gibanju, nas napolni z občutkom radosti in veselja, z občutkom sproščenosti in svobode, z namenom, da bi ta občutenja prenesli v naš vsakdanjik in s temi občutki “plesali” skozi življenje.

Ljubljana, Nedelja 10.11.2013 ob 10h
Vadbo vodi: Larisa Levac, NIA modri pas, Slovenija
Obvezne prijave zbira: Gregor Guštin na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Izmenjava: 10 EUR, če pripeljete prijatelja lahko plešeta oba za 13 EUR.

NIA Tehnika odpira nove dimenzije našega notranjega sveta, nas spodbuja in navdihuje s čudovito glasbo, ki v nas prebuja naše skrite potenciale. Gibanje in glasba ustvarjata pravo čarobnost, katere namen je stimulirati gibalno izražanje in s tem preseganje fizičnih in emocionalnih neravnovesij.

NIA Tehnika spreminja naš odnos do samega sebe – aktivira procese samozdravljenja, spreminja svet znotraj nas in posledično naše življenje.

NIA Tehnika je zasnovana celostno – s kombinacijo različnih plesnih gibanj, joge, različnih gibalnih tehnik in meditacije v gibanju razvijamo naš fizični nivo (moč, vzdržljivost, gibljivost…), mentalni nivo (sproščenost uma, pozitivna naravnanost…), emocionalni nivo (vzpostavljanje emocionalnega ravnovesja, izražanje emocij…) in spiritualni nivo (razvoj naših potencialov, občutenje globljega smisla življenja…).

Namen delavnic Nia Tehnike je razvijati sebe kot celoto, saj smo ljudje celostna bitja, ki moramo razvijati vse ravni svojega obstoja in se jih naučiti ohranjati v medsebojnem ravnovesju. Prišel je čas za dvig zavesti in zavedanja, tako samega sebe, svojega notranjega sveta, kot tudi razumevanje sporočil zunanjega sveta. Nia Tehnika je zlitje vseh ravni našega obstoja, kjer se razvijamo celostno preko glasbe, gibanja in pozitivnih sporočil. Nia Tehnika je popotovanje do samega sebe, do pravega sebe.

Ljubljana, Nedelja 10.11.2013 ob 10h
Vadbo vodi: Larisa Levac, NIA modri pas, Slovenija
Obvezne prijave zbira: Gregor Guštin na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Izmenjava: 10 EUR, če pripeljete prijatelja lahko plešeta oba za 13 EUR.

Dobrodošli!

Nia™ is for every Body!"

O dogodku na Facebooku

 

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Nio mi je priporočila prijateljica in moram rečt, da sem bila malo skeptična glede na to, da nisem preveč nadarjena za plesne veščine. Nato sem se odločila narediti korak naprej in se opogumila in šla pogledat kako to zgleda :) .... in seveda mi je takoj prirasla k srcu. Ta mix plesa, borilnih veščin joge in še marsičesa ti vzbudi tako čudovite občutke, v bistvu skozi glasbo in gibe izražaš nekako samo sebe. Zelo mi je bilo všeč to, da so bile koreografije vsakič različne. Še posebej pa to, da so se v toplejših mesecih izvajale na odprtem tako, da sem lahko bosa skakljala po travi...pravi užitek.

Debora

Kineticstudio + Larisa - sinonim za vir energije, iskanje novega, zanimivega... veselje deliti z drugimi... Predanost, perfekcionizem in obenem preprostost lepega in vcasih prikupno zmedenega :-) Lepo je imeti blizu sebe nekoga, ki SE MU DA in je vecni iskalec novega! Zelo lepa izkusnja: piknik ob zakljucku sezone, prijetno druzenje, dober izbor aktivnosti in ODLICNA kulinarika - bravo punce! Vrhunec: prvo srecanje s SUP-om, "tekmovanje" in lepa nova izkusnja. Rezultat: nova igracka s katero neizmerno uzivam v jutranjem miru in vecernih zarjah, sama s seboj in naravo...ali pa v druzbi ostalih druzinskih clanov, z veliko navihanosti in smeha..skratka nekaj uporabnega za 3 generacije naenkrat...

Zdenka Dodic (58)

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316