Menu

Obrazna Joga / Redna vadba

  • Redna vadba obrazne joge

Je primerena za vse, ki želite intenzivno trenirat obrazno jogo pod vodstvom inštruktorice ali pa ste že pred časom opravili tečaj, bolj malo vadili ter želite obnoviti vaše znanje. Pogoj udeležbe je opravljen osnovni tečaj obrazne joge.

Trening poteka 1x tedensko po eno šolsko uro. Redne vadbe bodo potekale vsak petek ob 18.uri v prostorih Kinetic Studia, Ferrarska 10, Koper

Redne vadbe obrazne joge vodi Barbara Lenček Klepač, inštruktorica obrazne joge z licenco: "Savinina joga obraza"

  • Tečaj obrazne joge - zbiramo prijave za oktober 2014

Z izvajanjem obrazne joge krepimo in dvigujemo vse obrazne mišice, dvigujemo povešene veke, upadle ličnice, gladimo vrat, odpravljamo podbradek, dvigujemo povešene ustne kotičke, gladimo gube okoli ust, čela, vratu, med obrvmi...Poleg tega aktiviramo žleze v glavi, le-te nadzirajo delovanje celotnega endokrinega sistema, kar je pomembno za hormonsko ravnovesje.

Kaj se bomo naučili na vadbi obrazne joge?

  • spoznali in osvojili 15 vaj obrazne joge
  • naučili se bomo kako ohraniti mladostno in sijočo kožo
  • naučili se bomo poiskati pomlajevalne akupunkturne točke
  • po opravljenem tečaju sledi povabilo na brezplačno obnovitveno vajo z individualiziranim programom vaj.

Info: Levac Larisa, tel: 040 55 33 16

Pustite komentar

nazaj na vrh

Izjave vadečih

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nia je zame čudovit način rekreacije: z Nio plešeš v skupini kot pravi plesalec, letiš kot orel, se boriš kot bojevnik, koketiraš, meditiraš, uživaš v gibanju in glasbi. Vadiš osredotočanje in sproščanje, krepiš mišice in optimizem. Zelo priporočam vsem, tudi manj mladim. Z Nio se ukvarjam že dve leti in komaj čakam, da bomo jeseni spet začeli z redno vadbo. Zasluga za to gre seveda organizatorjem in inštruktojem, ki se iskreno trudijo, da je vsaka ura posebno doživetje.

Elda Šik Baruca

Zame je NIA harmonia poglobljenih občutkov in svobode, kjer se prepletajo močna in nežna energija in kjer lahko izrazim vsak posamezen delček sebe. Je magični ples ki me osvobaja, umirja in podarja nov svet notranjih občutkov.

Lea (36)

Moja izkušnja v Kinetic studiu pa je več kot čudovita. Vadba Vinyasa Joge v odlični družbi z odlično vaditeljico me je pripeljala do boljšega poznavanja samega sebe in svojega telesa. Vinyasa Joga me je pripeljala do rezulatov, ki sem jih leta iskal v drugih športih. Pripeljala me je do ljubezni do samega sebe in svojega telesa. Skratka lahko rečem, da sem v Kinetic studiu doživel eno lepših življenski sprememb.

Izidor

Kinetic Kontakt

Kontakt

Društvo za šport in rekreacijo KINETIC STUDIO

Ferrarska ulica 10,

6000 KOPER - CAPODISTRIA

info(at)kinetic-studio.si

Larisa

Vinyasa Joga, Pilates, Hooping, NIA tehnika

Telefon: 040 553 316